ua en ru

Шахтар - Мальме: "Гірники" перемагають у Львові

Шахтар - Мальме: "Гірники" перемагають у Львові Фото: ФК "Шахтар"

Донеччани досягли перемоги

У Львові був зіграний матч четвертого туру групового етапу Ліги Чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і шведським "Мальме".

З самого початку поєдинку "гірники" понеслися вперед забивати. До пори До часу, шведи справлялася з атаками господарів. Але з часом, донеччани збільшили командну швидкість і тиск. Бернарду навіть вдалося забити, але він добивав м'яч у ворота вже з офсайду.

Далі послідувало декілька відмінних сейвів від голкіпера "Мальме" Віланда. Після одного з них м'яч опинився на нозі Гладкого, який і забив перший для "Шахтаря" в цій Лізі Чемпіонів гол.

На початку другого тайму Тейшейра увірвався в чужу штрафну, де його поклали на газон. До м'яча підійшов Срна і сильним ударом забив другий гол у ворота "Мальме".

Після цього "Шахтар" спокійно відійшов на свою половину поля і почав грати на контратаках. Отримавши простір, "Шахтар" забив ще. Спочатку Едуардо вставив голову під удар Бернарда. А потім Тейшейра добив м'яч у ворота після сейва Віланда після удару Тайсона.

У кінцівці гри Арнасон грубо зіграв в центрі поля, за що отримав жовту картку, яка стала для другого гравця і він достроково залишив поле.

Шахтар - Мальме 4:0
Гол:
Гладкий, 29, Срна, 47 (пен), Едуардо, 55, Тейшейра, 73
Шахтар: Каніболоцький, Срна, Кучер, Ракицький, Азеведо, Фред (Тайсон, 69), Степаненко, Марлос, Тейшейра, Бернард (Коваленко, 75), Гладкий (Едуардо, 46)
Мальме: Віланд, Тиннерхольм, Арнасон, Бенгтссон, Конате, Родич, Левицькі (Ракип, 11) Пеклі, Бергет (Йотун, 46), Джурджич (Эйкрем, 74), Розенберг
Вилучений: Арансон, 90

Після цього матчу "Шахтаря" і перемоги "Реала" вдома над ПСЖ, "гірники" піднялися на третє місце.