ua en ru

Шахтар - Динамо: де дивитися матч

Шахтар - Динамо: де дивитися матч Фото: "Шахтар" - "Динамо"

Де і коли почнеться гра

"Шахтар" і "Динамо" зійдуться у вирішальному матчі Кубка України. Онлайн-трансляція розпочнеться на РБК-Украина о 21:00, дивитися матч можна на каналах ТРК "Україна" і "Футбол 1". Букмекери вважають, що в даному поєдинку невелика перевага на боці донецького клубу.

17 травня, 21:00
Харків, стадіон "Металіст"

Протистояння найсильніших команд нашої країни у фінальному матчі Кубка України відбудеться ввечері 17 травня, стартовий свисток поєдинку прозвучить в 21:00 за київським часом. Українські вболівальники можуть подивитися не лише на харківській арені, але і в прямому ефірі на каналах "україна" і "Футбол 1".

За годину до гри у ефірі каналу "Футбол 1" вийде програма "Студія Live", провідні вчені та експерти якої проаналізують склади і останні новини з таборів команд.

Також матч у прямому ефірі також покажуть у Ховатии за Sportklub 4 Croatia, Італії - Sky Calcio 1 та Нідерландах - Fox Sports 6.

alt

Нагадаємо, лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко пообіцяв уболівальникам, що футболісти клубу віддадуть всі сили і помруть на полі за перемогу в матчі Кубка України.