ua en ru

Шахтар - Динамо: онлайн-трансляція матчу

Шахтар - Динамо: онлайн-трансляція матчу Фото: Шахтар - Динамо онлайн-трансляція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Шахтар" - "Динамо" відбудеться сьогодні, 9 вересня на РБК-Україна в 20:30, а дивитися футбол онлайн можна буде на телеканалі "Україна". Сьогодні Харків приймає головне протистояння українського футболу в рамках 7 туру чемпіонату України.

9 вересня, 21:00
Харків, "Металіст"

Шахтар - Динамо 1:1
Гол: Дентиньо, 75 - Гусев, 24 (пен)
Шахтар:
П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ізмаїл, Степаненко, Фред, Марлос, Коваленко, Бернард, Феррейра
Динамо: Шовковський, Сілва, Хачеріді, Виду, Макаренко, Сидорчук, Риболовля, Ярмоленко, Буяльський, Гусєв, Мораес

До очного протистояння два гранди українського футола підходять в різному настрої. "Динамо" очеь несподівано вдома програло "Ворсклі 0-2. А "Шахтар" насилу, але зміг перемогти на виїзді "Сталь" з Кам'янського. Тепер "гірники" відірвалися від киян на 3 очки і можуть збільшити цей розрив.

Обидва колективи налаштовуються на серйозний бій і мають намір перемогти. Тільки от цікаво буде дивитися на "Динамо", якому належить вже наступного тижня стартувати в Лізі Чемпіонів. Перший суперник киян, "Наполі" обіцяє "гарячий" поєдинок, на який команді Реброва доведеться витратити багато сил і емоцій. А після "Шахтаря" їх може і не вистачити.

це ее час у "Шахтаря" буде старт у Лізі Європи, але на два дні пізніше. Та й суперник у "гірників" простіше - турецький "Коньяспор". А значить, донеччани можуть куди більше зосередитися на поєдинку з "Динамо", ніж самі динамівці, які явно ще не набрали свою максимальну форму.

Півзахисник Шахтаря Фред

Фото: Фред

Півзахисник "Шахтаря" Фред:

"Думаю, що Шахтарю треба дотримуватися того ж стилю, який ми показували в останніх матчах. Шість турів чемпіонату – шість перемог. Ми добре себе виявляємо. Вважаю, зараз не потрібно згадувати нашу зустріч в Суперкубку. Налаштовуємося на майбутній з новими силами і великою мотивацією", — почав бразилець. Для всіх нас дуже важливо, коли збирається повний стадіон і підтримує нас. Це завжди дуже приємно. На матчі в Харкові буде відмінна атмосфера. За Шахтар будуть хворіти, і тоді ми зможемо зробити ще більше".