ua en ru

Шахтар - Динамо: анонс матчу

Шахтар - Динамо: анонс матчу Фото: Шахтар - Динамо

Готуємося до поєдинку другого туру УПЛ

Матч "Шахтар" - "Динамо" в рамках другого туру української Прем'єр-ліги відбудеться в Харкові. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 19:30, а сам поєдинок можна дивитися на каналі "Футбол 1". Букмекерів вважаю донецький клуб фаворитом матчу.

22 липня, 19:30
Харків, стадіон Металіст

Матч розсудить Юрій Можаровський зі Львова, який в минулому чемпіонаті тричі зустрічався з киянами. Допомагати 40-річному львів'янину в майбутньому поєдинку будуть асистенти арбітра Андрій Скрипка (Кіровоград) та Олег Плужник (Харків). Функції резервного виконає Віталій Романов із Дніпра. Роботу арбітрів оцінить інспектор ФФУ харків'янин Олександр Кран.

Орієнтовні склади:

"Шахтар": Пятов, Срна, Кривцов, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Коваленко, Бернард, Марлос, Дентіньо, Феррейра.

"Динамо": Рудько, Хачеріді, Віда, Кадар, Морозюк, Сидорчук, Гармаш, Циганков, Буяльський, Ярмоленко, Мбокані.

Слова:

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: "З" Динамо "завжди непросто. Так що зараз нам необхідно бути на нашому найкращому рівні: в таких матчах немає місця помилкам. Ми повинні налаштуватися і думати тільки про хороше результаті".

Капітан "гірників" Даріо Срна: "Після Суперкубка я вже говорив, що суперник змінився. Динамівці в тому матчі показали хорошу гру і ще будуть набирати форму. З повагою ставлюся до цієї команди, до тренера. У суботу нас чекає важкий поєдинок, та й сам чемпіонат обіцяє бути непростим ".

Захисник "гірників": "Суперкубок складається з одного поєдинку, і трофей розігрується протягом 90 хвилин. Чемпіонат ж більш тривалий турнір. Проте три очки в протистоянні з головним конкурентом дуже важливі, і ми зробимо все, щоб добитися успіху".

Екс-захисник "Динамо" Владислав Ващук: "Тиждень тому команди зіграли в Суперкубку, але той матч не є показовим. То був фінальний матч, а зараз починається тривалий турнір. В якому у кожного з суперників своя стратегія. Гра в Харкові не визначить чемпіона, вся боротьба попереду".

Новачок "біло-синіх" Томаш Кендзьора: "Ми зараз усю увагу приділяємо підготовці до гри з "гірниками", усі чудово розуміють важливість цього матчу. У Харкові нам необхідно перемогти. Маємо це зробити, й уже після цього, в гарному настрої, готуватися до матчу з "Янг Бойз".

Нагадаємо, всі матчі другого туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) розпочнуться з хвилини мовчання.