ua en ru

Шахтар - Динамо: анонс матчу

Шахтар - Динамо: анонс матчу Фото: "Шахтар" - "Динамо"

Готуємося до фіналу Кубка України

"Шахтар" і "Динамо" зустрінуться в Харкові в рамках фінального матчу Кубка України. Онлайн-трансляція розпочнеться на РБК-Украина о 21:00, дивитися матч можна на телеканалах "Україна" і "Футбол 1". Букмекери вважають, що в даному поєдинку невелика перевага на боці донецького клубу.

17 травня, 21:00
Харків, стадіон "Металіст"

У боротьбі за Кубок України зійдуться непримириме суперники - "Шахтар" і "Динамо". Підопічні Сергія Реброва зроблять все, щоб не дозволити "Шахтареві" оформити золотий дубль і взяти реванш у "гірників" за минулі невдачі в національному першостей. При цьому, навіть з урахуванням того, що "Шахтар" став чемпіоном країни, гра для команди Паулу Фонсеки важлива в такій же мірі, як і для столичного клубу.

Арбітром фіналу призначено 41-річний харків'янин Костянтин Труханов. Допомагати йому будуть асистенти - Олександр Войтюк (Запоріжжя) та Олег Плужник (Харків). Четвертий арбітр - Юрій Можаровський (Львів).

Спостерігач арбітражу - Сергій Задиран (Дніпро). Директор матчу ФФУ - Андрій Прохорович (Суми), офіцер безпеки ФФУ - Дмитро Косінов (Харків). Зазначимо, що це перше призначення в кар'єрі харківського арбітра на вирішальний матч розіграшу національного Кубка.

До майбутнього протистояння суперники підходять без особливих кадрових проблем. Точно не зможе зіграти у фіналі лише захисник "Динамо" Євген Хачеріді, який продовжує відновлення після травми. Всі інші футболісти обох команд мають шанси вийти сьогодні на поле стадіону "Металіст".

Орієнтовні склади:

"Динамо": Рудько, Пантіч, Виду, Кадар, Антунеш, Шепелєв, Морозюк, Сидорчук, Гармаш, Ярмоленко, Бесєдін.

"Шахтар": Пятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ізмаїл, Степаненко, Коваленко, Марлос, Тайсон, Бернард, Феррейра.

Нагадаємо, головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека взяв на фінал Кубка України проти київського "Динамо" 26 гравців.