ua en ru

Шахтар - ЦСКА: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубка

Шахтар - ЦСКА. Донецький "Шахтар", який дуже впевнено виступає в Об'єднаному суперкубку, у разі нічиєї або перемоги гарантує собі звання переможця. Дивитися матч "Шахтар" - ЦСКА можна буде на каналі Футбол 2, онлайн-трансляція на нашому сайті почнеться о 20:50.

Шахтар - ЦСКА. Донецький "Шахтар", який дуже впевнено виступає в Об'єднаному суперкубку, у разі нічиєї або перемоги гарантує собі звання переможця. Дивитися матч "Шахтар" - ЦСКА можна буде на каналі Футбол 2, онлайн-трансляція на нашому сайті почнеться о 20:50.

5 лютого, 21:00
Петах-Тіква, "ХаМошава"
Шахтар - ЦСКА 2:1

Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Кривцов, Ізмаїлі, Степаненко, Тейшейра, Фред, Тайсон, Коста, Адріано.
ЦСКА: Чепчугов, Фернандес, Березуцький, Ігнашевич, Караваєв, Ельм, Тошич, Дзагоєв, Вітіньо, Муса, Базелюк.

Кінець матчу

90+1 хв. Шевчук допоміг москвичам заробити небезпечний штрафний біля воріт Шахтаря. Міланов виконав стандарт, несильно пробивши у воротарський кут воріт.

Шахтар - ЦСКА: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубка86 хв. Жовта для Вітіньо за фол на Шевчуку недалеко від воріт москвичів.

83 хв. Вітіньо дуже погано виконав стандарт біля воріт Шахтаря, не зумівши перебити стінку навісною передачею.

79 хв. Армійці заробили кутовий з лівого флангу. Подача була небезпечною, але П'ятов зумів кулаком вибити м'яч в поле. Після цього гра знову заспокоїлася.

Шахтар - ЦСКА: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубка76 хв. Заміна у ЦСКА. Замість Василя Березуцького вийшов Васін. Між цими замінами нічого цікавого на полі не відбувалося, гра проходить в достатньо повільному темпі.

Шахтар - ЦСКА: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубка72 хв. Заміна у гірників: замість Срни вийшов Ілсіньо.

Шахтар - ЦСКА: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубка71 хв. Заміна у армійців: Фернандес - Набабкін.

Шахтар - ЦСКА: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубка69 хв. Ельм зніс Бернарда і отримав за це жовту картку.

67 хв. Муса вийшов один на один з П'ятовим, обіграв воротаря і пробив по воротах. Удар не вийшов, воротаря страхувало відразу три захисники, які і не дозволили м'ячу потрапити у ворота.

65 хв. Срна відмінно навісив на лінію воротарського Чепчугова, класним пасом відігравши воротаря ЦСКА, але ніхто з гравців Шахтаря не встиг до м'яча.

61 хв. Срна потужно пробив, перебуваючи на правому куті штрафного москвичів - вище воріт.

60 хв. Більше контролюють м'яч москвичі в ці хвилини, намагаючись комбінувати на чужій половині поля.

Шахтар - ЦСКА: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубка57 хв. Заміни Шахтаря: пішли Ісмаїлі, Степаненко, Фред, Коста, Тайсон, Тейшейра і Адріано - з'явилися Шевчук, Хюбшман, Фернандо, Веллінгтон, Бернард, Едуардо і Феррейра.

55 хв. Бернард, який вийшов на заміну, спробував обіграти пів команди суперника біля штрафного москвичів, але втратив м'яч.

51 хв. Другий тайм почався набагато спокійніше, ніж перший. Команди воліють довго контролювати м'яч в центрі, до небезпечних моментів справа поки не доходила.

Шахтар - ЦСКА: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубка48 хв. В ЦСКА на поле вийшли О. Березуцький, Міланов, Цубер і Вернблум замість Тошича, Дзагоєва, Базелюка і Караваєва.

46 хв. Розпочався другий тайм. Відразу чотири заміни проводить ЦСКА, цілих п'ять - Шахтар. Розбиратися, хто кого замінив будемо по ходу тайму.

Перерва

Шахтар - ЦСКА: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубка43 хв. Посипалися москвичі. Адріано обігрався з Срною і віддав відмінний простріл на лінію воротарського майданчика, звідки м'яч у сітку відправив Тайсон.

Шахтар - ЦСКА: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубка41 хв. Забиває гол Даріо Срна, ідеально виконавши стандарт. Перед воротами Чепчугова м'яч ударився об землю і влетів у ворота від правої штанги. Дуже красивий гол.

Шахтар - ЦСКА: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубка40 хв. Гірчичник Ігнашевичу за те, що завадив Тейшері на швидкості увійти в штрафну ЦСКА.

36 хв. Після зручного паса під удар у виконанні Тейшейри, Фред пробив метрів на шість вище воріт.

32 хв. Непогану контратаку москвичів зіпсував Дзагоєв, сильно пробивши вище воріт, замість того, щоб віддати пас на вільного партнера.

30 хв. Коста отримав м'яч на лінії чужого штрафного і потужно пробив правою ногою в правий кут воріт. М'яч пройшов в сантиметрах від штанги.

26 хв. Тайсон з лівого флангу навісив у штрафну на Тейшейру, який виграв верхову боротьбу і завдав удару в дальній від Чепчугова кут - неточно.

23 хв. Заробили право на кутовий москвичі. Тошич вирішив розіграти стандарт, що закінчилося нічим.

18 хв. Контролюють м'яч гірники, подовгу комбінуючи біля штрафної москвичів. Поки що небезпеки немає. ЦСКА в останні хвилини м'ячем взагалі не володів.

14 хв. Кутовий з лівого флангу у виконанні гірників не приніс небезпеки. Варто сказати, що Шахтар домінує на полі, але поки українцям не вистачає останнього пасу.

Шахтар - ЦСКА: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубка9 хв. Гол забиває ЦСКА!! Ельм віддав на Тошича, той продовжив на Мусу, який з лінії штрафного гірників ткнув м'яч на хід Тошичу. Той сферу прийняв, пройшов два кроки і потужно пробив лівою ногою в праву від П'ятова дев'ятку.

7 хв. Після подачі кутового біля воріт ЦСКА невдало приземлився на ногу Кривцов. На щастя обійшлося без травми.

5 хв. Адріано вже встиг "запороти" шикарний момент - Срна прострілив на лінію воротарського Чепчугова, Адріано прийняв м'яч і віддав непотрібний неточний пас.

3 хв. Активно розпочали команди. Срна вирізав класну діагональ в штрафну москвичів, де до м'яча поспішав Тайсон, але Ігнашевич зумів випередити бразильця.

1 хв. Розпочався матч у Петах-Тикві, який вже не несе турнірної цінності, так як інший український клуб, харківський "Металіст" обіграв переслідувача "гірників", пітерський "Зеніт". Ну що ж, будемо спостерігати виставковий матч донецької команди.

Обидві команди вже зіграли по два матчі на турнірі. "Гірники" заробили шість очок, двічі перемігши, а "армійці" виступають скромніше, поповнивши свою скарбничку очок тільки завдяки нічиєї.

Найближчим переслідувачем "Шахтаря" в турнірній таблиці є "Зеніт", який набрав три очки. У разі, якщо підопічні Луческу сьогодні програють, а команда Спалетті навпаки переможе, володар трофею буде визначений завдяки різниці забитих і пропущених м'ячів, яка у "Шахтаря" краще, ніж у "Зеніта".
Відомо, що "гірники" вийдуть на поле "ХаМошава" у своїй домашній помаранчево-чорній формі, "армійці" будуть грати в білому.