ua en ru

Шахтар - Реал Сосьєдад: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Донецький клуб у домашньому матчі Ліги Чемпіонів з великим рахунком обіграв "Реал Соьседад". У ворота басків влетіло чотири "сухих" голи.

Донецький клуб у домашньому матчі Ліги Чемпіонів з великим рахунком обіграв "Реал Соьседад". У ворота басків влетіло чотири "сухих" голи.

27 листопада, 21:45
Донецьк, "Донбас-Арена"
Шахтар - Реал Сосьєдад, 4:0
Гол:
Адриано, 37, Тейшейра, 48, Коста, 68, 88
Шахтар: П'ятов, Кучер, Шевчук, Ракицький, Срна, Степаненко, Фред, Бернард, Коста, Тейшейра, Адріано
Реал Сосьєдад: Браво, Ансотеги, Кадамюро, де ла Белья, Элустондо, Мартінес, Прієто, Пардо, Вела, Грізманн

Все! Звучить фінальний свисток!

Шахтар - Реал Сосьєдад: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів88 хв. ДУГЛАС КОСТА! Срна втік по центру і на підході до штрафного віддав на Тайсона, який м'яко навісив на дальню штангу, звідки Коста головою зробив рахунок ще більшим!

Шахтар - Реал Сосьєдад: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів85 хв. Кучер відзначився в протоколі арбітра

83 хв. Зовсім потьмяніла гра. Сосьєдад не може - Шахтар не хоче.

80 хв. М'яч тримається в ногах у басків, але ті ніяк не можуть придумати що з ним зробити такого, щоб оборона гірників дала збій. Поки що безрезультатно.

76 хв. Сеферович увійшов у гру сильним і дальнім ударом. Але і неточним.

Шахтар - Реал Сосьєдад: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів74 хв. Виходить Агиречче замість Гризманна і Сеферович замість Вели. А у Шахтаря Тейшейра поступився місцем на полі Едуардо.

Шахтар - Реал Сосьєдад: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів72 хв. Замість бразильця Адріано вийшов аргентинець Ферейрра.

Шахтар - Реал Сосьєдад: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів70 хв. Замість Пардо на полі з'явився Рос. А у гірників Тайсон поміняв Бернарда.

Шахтар - Реал Сосьєдад: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів68 хв. Ось це голясо! Тейшейра вивів свою команду в контратаку і віддав направо Кості, який потужним ударом у ближню "дев'ятку" довів рахунок до розгромного!

65 хв. Гості перевели гру на половину поля Шахтаря, але таке відчуття, що гірники самі запросили Сосьєдад до себе, щоб трохи відпочити.

61 хв. Коста зумів прийняти м'яч в центрі штрафного після подачі Шевчука, але завдати акцентований удар Дуглас не зміг.

Шахтар - Реал Сосьєдад: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів58 хв. Степаненко врізався в Гризманна в центрі поля.

55 хв. А ось і Пятову довелося показувати свою майстерність! Кастро скинув під удар Гризманну і той сильно пробив з меж штрафного. Але Пятов зумів перевести м'яч в штангу!

54 хв. Проходить гра повністю під диктовку донецької команди. Легко і невимушено гірники переходять центр поля, а у Сосьєдада атаки відбуваються рідко і не дуже вдало.

50 хв. Не йдуть у Гризманна дальні удари. Чергова спроба француза дісталася П'ятову.

Шахтар - Реал Сосьєдад: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів48 хв. ГОООЛ!!! Алекс Тейшейра продовжив вести гру своєї команди! Вдалося бразильцеві прорватися по центру воріт на побачення з Браво і, не зближуючись з воротарем, сильно пробив по воротах!

46 хв. Розпочався другий тайм з невдалого дальнього удару Стпаненко.

Слідкуємо за другим таймом.

А тим часом, подивимося що у нас в інших матчах:

ЦСКА - Баварія, 1:3
Манчестер Сіті - Вікторія, 1:1
Байєр - МЮ, 0:2
Реал - Галатасарай, 1:1
Ювентус - Копенгаген, 1:0
Андерлехт - Бенфіка, 1:1
ПСЖ - Олімпіакос, 1:0

Перерва в Донецьку

45 хв. Грізманн пробив з небезпечного штрафного, але влучив м'ячем в Степаненко.

43 хв. Ось це момент біля воріт П'ятова! Мартінес з лінії воротарського пробивав після пасу з флангу, але м'яч пролетів над поперечиною.

41 хв. Тиснуть донеччани суперника! Коста відмінно пробив здалеку в правий нижній кут, але Браво зіграв не менш чудово.

40 хв. Хороша комбінація гірників завершилася тим, що Бернард з штрафного відкотив під удар Фреду, але той влучив у захисника.

Шахтар - Реал Сосьєдад: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів37 хв. Але все таки забиває Шахтар! Швидко розіграли кутовий гірники. М'яч опинився на правому фланзі у Кости, який прострілив до воріт, а там Адріано в дотик переправив м'яч від штанги у ворота!

35 хв. Поперечина рятує Сосьєдад! Срна сильно і точно пробив зі штрафного і м'яч зрадницьки вдарився об верхню стійку.

32 хв. Степаненко зробив відмінну передачу через всю штрафну на Фреда, але бразильський півзахисник зміг лише рукою прийняти м'яч. А цю хитрість суддя помітив.

28 хв. Який же молодець Тейшейра! Відібрав м'яч Алекс на самій лінії штрафного майданчика і віддав на хід Адріано, але Луїс не влучив у дальній кут. Тим більше, у бразильця був офсайд.

24 хв. З досить перспективної точки Пардо виконував штрафний. І удар-пас, нікого не торкнувшись, опинився в руках П'ятова.

20 хв. Вела вийшов на ударну позицію і захотів перекинути м'яч через П'ятова. Але "захотів", не означає "зробив".

17 хв. Адріано побачив, що Бернард мав перед собою вільний простір і віддав молодому бразильцю на хід. Бернард підхопив м'яч, увійшов у штрафну і пробив не дуже вдало - м'яч пролетів мимо воріт.

Шахтар - Реал Сосьєдад: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів16 хв. Ракицький грубо зупинив прорив Карлоса Вело по лівому флангу.

13 хв. Бадьора така гра у нас. Кастро завершив контратаку гостей дальнім ударом низом прямо в руки П'ятову.

10 хв. Тейшейра тепер вже пробив з гострого кута і Браво довелося вступати в гру.

9 хв. Тейшейра класним фінтом обдурив практично весь захист, але буквально зняв м'яч з ніг Ансотеги.

6 хв. Карлос Вела тепер вирішив пробити здалеку - прямо в руки П'ятова.

4 хв. Хороша відповідь від гостей. Вела отримав м'яч у центрі штрафного майданчика і обіграв Пятова, але по воротах не влучив. Та й робив все це форвард Сосьєдада з положення поза грою.

3 хв. З перших хвилин гравці Шахтаря захопили м'яч і намагаються знайти лазівку до воріт суперника. Але поки оборона басків такого собі не дозволяють.

Дивимося перший тайм. Давай, Донецьк!

Добрий вечір, друзі. Давайте починати онлайн трансляцію матчу "Шахтар" - "Реал Сосьєдад".

Перед іграми в Донецьку і Леверкузені розклад у групі А такий:

1. МЮ - 2 перемоги, 2 нічиї - 8 очок
2. Байєр - 2 перемоги, 1 нічия, 1 поразка - 7 очок
3. Шахтар - 1 перемога, 2 нічиї, 1 поразка - 5 очок
4. Реал Сосьєдад - 1 нічия, 3 поразки - 1 очко

"Шахтар" не знає перемог у чотирьох домашніх єврокубкових матчах поспіль. У рамках групи А гірники в рідних стінах поділили очки з "Юнайтед" і "Байєром". Незавидна серія почалася ще в минулому сезоні, коли "Шахтар" в Донецьку поступився "Ювентусу" і зіграв внічию з дортмундською "Боруссією".

В останній раз "Шахтар" приймав вдома представника "примери" в сезоні 2010/11 - у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "гірники" з результатом 0:1 програли "Барселоні", якій поступилися за сумою двох зустрічей з рахунком 1:6. За господарів тоді грали Андрій П'ятов, Томаш Хюбшман, Луїс Адріано, В'ячеслав Шевчук, Дуглас Коста, Василь Кобін, Едуардо і Ярослав Ракицький, який забив гол у першій зустрічі 1/4 фіналу на "Камп Ноу".

Статистика гірників в домашніх матчах з іспанськими клубами така: одна перемога, три нічиїх, три поразки. Єдиний успіх "Шахтар" відсвяткував на груповому етапі ЛЧ-2004/05, коли з рахунком 2:0 здолав ту ж "Барсу". Дубль зробив Джуліус Агахова. Це був перший сезон Мірчі Луческу в Донецьку, і перемога над каталонцями принесла його команді третє місце і путівку в Кубок УЄФА. Проти "Барселони" тоді грали Хюбшман, Даріо Срна і Дмитро Чигринський.

Використані матеріали УЄФА