ua en ru

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України

У центральному матчі 8-го туру донецький "Шахтар" і харківський "Металіст" у Донецьку розійшлися миром. Голами відзначилися Степаненко і Девіч.

У центральному матчі 8-го туру донецький "Шахтар" і харківський "Металіст" у Донецьку розійшлися миром. Голами відзначилися Степаненко і Девіч.

31 серпня, 19:30
Донецьк, "Донбас-Арена"
Шахтар - Металіст, 1:1
Гол:
Степаненко, 59 - Девіч, 77
Шахтар: Каніболоцький, Ракицький, Кривцов, Срна, Шевчук, Гричишкин, Степаненко, Коста, Тайсон, Адріано
Металіст: Дишленкович, Азаведо, Моледо, Вільягра, Гуйє, Бланко, Едмар, Краснопьоров, Соса, Гомес, Девіч

Фінальний свисток!

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України90+3 хв. Срна достроково закінчує гру. Друга жовта для хорвата.

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України90+1 хв. Срна покричав на арбітра. Той відповів йому жовтою карткою.

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України89 хв. Едуардо виходить замість Адріано.

85 хв. Тим ж відповідають "гірники" супернику. Кривцов бив головою після подачі Срни від кута поля - Дишленкович забрав м'яч у руки.

84 хв. Каніболоцький врятував "Шахтар"! Після подачі Шав'єр бив головою по воротах, але воротар встиг зреагувати потягти удар.

80 хв. Дуже схоже, що Сосу звалили у штрафному "Шахтаря". Але суддя показав аргентинцеві "Вставай!".

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України77 хв. Зрівнює рахунок Девіч! Соуза шикарно подав справа в центр штрафного, а там Девіч спокійно головою переправив м'яч у правий від воротаря кут!

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України75 хв. Відповідь Маркевича. Шав'єр виходить на поле замість Краснопьорова.

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України71 хв. 25 млн євро на полі! Бернард змінює Косту.

69 хв. Гол змусив "Металіст" прокинутися. Але чи вистачить "запалу" для того, щоб відігратися? Занадто довго харків'яни "стримували себе".

65 хв. Вільягра пробивав по воротах, але м'яч від захисників докотився до воротаря. Захисник не заспокоївся і спробував добити м'яч, але це в нього не вийшло. Зате потрапити ногою в голову Каніболоцького - так.

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України61 хв. Заміна у "Металу". Замість Гомеса вийшов Соуза.

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України59 хв. ГОЛ! Степаненко головою підправив політ м'яча після подачі з лівого флангу! Тепер гра повинна піти веселіше!

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України58 хв. Гричишкина змінює Фред.

57 хв. Відповідь "Металіста" - Вільягра подав з правого флангу в центр штрафного на Сосу, який пробив головою точно в руки воротаря.

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України54 хв. Степаненко "зрубав" Едмара в центрі поля.

50 хв. А ось і перша більш-менш небезпечна атака "Шахтаря". Гричишкин побачив праворуч Срну, який увійшов у штрафну і повернув під удар українцю, але у того удар не вийшов - м'яч полетів на трибуни.

48 хв. Знову активніше починає "Шахтар". Але якось занадто акуратно йдуть в атаку "гірники".

Будемо сподіватися, що другий тайм буде цікавішим за перший

Перший тайм закінчено

45+3 хв. Та що ж ви стільки фолите? Немає у нас цілісної гри. Один стандарт змінює інший.

45 хв. Непогано вийшло розіграти кутовий харків'янам. Каніболоцький до м'яча не встиг, але після виносу удар Бланко не вийшов.

40 хв. Знову "Металіст" намагається заспокоїти суперника довгим володінням м'яча. А харків'яни, таке відчуття, не хочуть забивати.

36 хв. Ракицький бив штрафний удар і своєї "гарматою" влучив у Краснопьорова. Той звалився, як "мертвий". Але пізніше встав.

32 хв. Виходить у "Металіста" потримати м'яч на половині поля суперника. Моменти створити поки не вдається, але і це вже плюс після стартового натиску "гірників".

29 хв. Дуже бояться "відкривати" гру команди. Занадто обережний футбол поки на полі. І через це, велика кількість фолів.

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України25 хв. І тут же, Кривцов не за правилами зупиняє прохід Девіча лівим флангом.

25 хв. А зараз вже Дишленкович зіграв вище всяких похвал! Тейшейра бив з району 11-метрової позначки, але воротар у красивому стрибку дістав м'яч!

23 хв. Гарний момент. Тайсон подав штрафний і Срна зльоту пробив по воротах. М'яч прилетів точно в руки Дишленковича.

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України21 хв. Соса грубо підкотився під Степаненко.

Шахтар - Металіст: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України20 хв. Вимушена заміна у "Металіста". Не може продовжити гру Азаведо. Замість нього виходить Пшеничних.

19 хв. Тейшейра зумів прийняти м'яч у штрафному суперника і обіграти трьох захисників "Металіста". Але, схоже, забув вдарити по воротах бразилець.

17 хв. Срна корчиться від болю у центрі поля після зіткнення з Сосою.

13 хв. Девічу вдався прохід по правому краю штрафного, після якого він пробив з нульового кута, але м'яч потрапив у штангу. Та, і до цього Марко випустив м'яч за лицьову лінію.

10 хв. Гричишкин явно прихопив у своїй штрафній Девіча під час подачі Гомеса з флангу. В результаті, Марко опинився на газон і буквально на колінах почав випрошувати у судді пенальті. Арановський невблаганний.

8 хв. Набагато активніше на початку гри "Шахтар". Харків'яни, якось, довго входять у гру.

6 хв. Краснопьоров в підкаті зумів вибити м'яч з під ніг Тейшейри, який вже виходив один на один. Молодчина, Олег!

2 хв. Правий фланг атаки "гірників" на перших хвилинах "розриває" харків'ян. Спочатку Срна небезпечно прострілював, а потім Гуйє з величезним трудом вибив на кутовий простріл вже Кости.

1 хв. Це дивно, але у стартовому складі "Шахтаря" 6 українців! А у "Металіста" є тільки один чоловік, який народився в Україні - Краснопьоров.

Команди на поле переповненої "Донбас-Арени". Поїхали!

За останні два сезони "Металіст" стабільно відбирає очки у "Шахтаря" в Донецьку. Так було в 2011 році, коли голи Вільягри і Торсільєрі принесли перемогу підопічним Маркевича. Так було і в минулому сезоні, коли Ілсіньо тільки під кінець матчу зміг зрівняти рахунок у поєдинку.

Звісно, одними з найцікавіших персонажів протистояння будуть Марко Девіч, який в минулому одягав футболку "Шахтаря", але так і не зміг заграти під керівництвом Луческу. І Тайсон, який лідером "Металіста" перебрався до Донецька, де також поступово стає одним з лідерів команди.