ua en ru

Шахта "Краснолиманська" повідомила про затримання ще одного заступника директора

Шахта "Краснолиманська" повідомила про затримання ще одного заступника директора Фото: шахта "Краснолиманська"

За словами водія, працівники СБУ затримали Дениса Михайлова і відвезли його в Краматорськ

Вчора, 26 жовтня, в Донецькій області був затриманий ще один заступник директора шахти "Краснолиманська" Денис Михайлов, передає прес-служба підприємства.

За словами водія Михайлова, о 20:23 біля будинку заступника директора з ВАЗ 2115 вийшли дві людини, які представилися працівниками СБУ і оголосили Михайлову звинувачення в розкраданні державних коштів. Працівники СБУ запросили його в свій автомобіль і попрямували в Краматорськ.

Нагадаємо, 26 жовтня шахта "Краснолиманська" заявила про викрадення заступник гендиректора Євгена Костеннікова. Пізніше уточнили, що він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання в Краматорську.

16 жовтня шахта "Краснолиманська" заявила про викрадення гендиректора Костянтина Кисельова співробітниками СБУ. Пізніше прокуратура і СБУ підтвердили його затримання за підозрою в розтраті коштів і зловживанні службовим становищем.

На наступний день Краматорський міський суд задовольнив клопотання прокуратури Донецької області і заарештував на 2 місяці директора ДП "Вугільна компанія "Краснолиманська". Також суд заарештував попереднього керівника шахти.