ua en ru

Сформовано новий склад громадської ради при Держфінмоніторингу України

Сьогодні, 19 січня, в Державному комітеті фінансового моніторингу України відбулися установчі збори в результаті яких сформовано новий складгромадської ради при Держфінмоніторингу. Про це повідомляє прес-служба Держфінмоніторингу.
З метою підвищення рівня забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму - було сформовано новий склад Громадської ради та визначено установчі завдання відносно діяльності громадської ради.
Установчі збори були проведені у відповідності з Порядком проведення установчих зборів для виборів громадської ради, затвердженим ініціативною групою з підготовки установчих зборів та згідно з вимогами постанови Кабінету міністрів України від 3 листопада 2010 р. №996 "Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики".
Участь в установчих зборах взяли представники 31 громадських інституцій, що об'єднують майже 1,5 тис. юридичних осіб та понад 900 тис. фізичних осіб, які представляють практично всі категорії сфери фінансового ринку.