ua en ru

Севрук доручив перевірити законність виділення житла працівникам регіональних прокуратур

Севрук доручив перевірити законність виділення житла працівникам регіональних прокуратур Фото: Юрій Севрук

ГПУ продовжує вивчати питання законності виділення житла працівникам

Виконувач обов’язків Генерального прокурора України Юрій Севрук надав доручення керівникам регіональних прокуратур перевірити законність виділення житла працівникам органів прокуратури. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГПУ.

"Виконувач обов’язків Генерального прокурора України Юрій Севрук надав доручення керівникам регіональних прокуратур та військовим прокурорам регіонів перевірити законність виділення житла працівникам органів прокуратури з 2010 року до цього часу, а також законність взяття їх на квартирний облік", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, Севрук вимагає у разі виявлення порушення вжити заходів реагування, у тому числі кримінально-правового та представницького характеру, а також вжити заходів щодо недопущення порушення вимог чинного законодавства при обліку та виділенні житла працівникам прокуратури.

Севрук доручив перевірити законність виділення житла працівникам регіональних прокуратурСеврук доручив перевірити законність виділення житла працівникам регіональних прокуратур

Фото: Севрук доручив главам регіональних прокуратур перевірити законність виділення житла співробітникам

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура зможе компенсувати брак кадрів не раніше, ніж через рік.