ua en ru

Північна Ірландія - Росія: Стенограма онлайн трансляції матчу

Збірні Північної Ірландії та Росії в Белфасті зіграють перенесений матч відбірного турніру до Чемпіонату світу 2014 року. Зустріч збірних повинна була відбутися 22 березня в Белфасті, але була перенесена на наступний день через негоду. Снігопад став причиною того, що відбірковий матч вирішили перенести на літо. Сьогоднішній матч відбудеться в Белфасті на стадіоні "Віндзор Парк".

Збірні Північної Ірландії та Росії в Белфасті зіграли перенесений матч відбору на Чемпіонат світу у Бразилії. Поєдинок на "Віндзор Парк" став справжнім подарунком північноірландським уболівальникам. Через п'ять матчів без перемог, з нічиїми з командами рівня Люксембургу, Північна Ірландія таки перемогла. І не когось там, а гордих російських орлів. Забивши в кінці першого тайму, команда Ольстера легко довела матч до перемоги, аж надто ніякі були підопічні Капелло. Росія не завдала жодного удару в площину воріт Керролла і їде з Белфаста з бубликом 1:0.

14 серпня, 21:45, Белфаст, "Віндзор Парк"

Північна Ірландія - Росія, 1:0 (Патерсон, 43)

Північна Ірландія: Керролл, Д. Лафферті, Макаулі, Кеткарт, Макгінн, Девіс, Патерсон, Фергюсон, Норвуд, Хьюз, Уорд.

Росія: Акінфєєв, Анюков, В. Березуцький, Ігнашевич, Д. Комбаров, Денисов, Бистров, Файзулін, Дзагоєв, Широков, Кержаков.

94 хв. Фінальний свисток приносить Північній Ірландії першу перемогу в групі, а Росії - ганебну поразку без єдиного удару в площину воріт.

92 хв. У Росії за 92 хвилини НУЛЬ ударів у площину воріт.

90 хв. Чергова подача прямо в руки Керроллу. Недовго ще терпіти росіянам цю ганьбу.

Північна Ірландія - Росія: Стенограма онлайн трансляції матчу86 хв. Ще одна заміна у господарів. Гріг змінює Патерсона.

84 хв. Олександр Самедов взяв гру на себе, накоротку обігрався з Дзюбою, а на ударній позиції не зміг швидко прийняти рішення, в результаті хавбек просто відправив м'яч у бік воріт.

Північна Ірландія - Росія: Стенограма онлайн трансляції матчу83 хв. Коррі Еванс поміняв Макгінна. Освіжив захист Ольстер.

78 хв. Широков розрізав захист господарів, але Комбаров все запоров, втративши м'яч у легкій ситуації.

Північна Ірландія - Росія: Стенограма онлайн трансляції матчу75 хв. Патерсону і Березуцькому арбітр виписав по гірчичнику за розбірку.

74 хв. Хтось із північноірландців накрутив Анюкова і навісив у воротарський, де Акінфєєв упускає м'яч! І кидається на Патерсона, який намагався обікрасти.

71 хв. А коментувати поки нічого. Монотонні спроби Росії щось створити не вражають.

67 хв. Ірландці вичавили корнер з нічого, було дві подачі поспіль від Олівера Норвуда - в обох епізодах захист росіян зіграла переконливо. Не поспішаючи господарі катають м'яч, тягнуть час, а гості лише очима стріляють.

64 хв. Ні подача Олександра Самедова, ні простріл Володимира Бистрова не виявилися небезпечними, а ось після проникаючої передачі Романа Широкова Артем Дзюба зумів зачепитися за м'яч, але тут же з ним розлучився - нагальний удар накрив опонент.

Північна Ірландія - Росія: Стенограма онлайн трансляції матчу61 хв. Жовта Лафферті за знесення Денисова.

58 хв. Уххх, забили північноірландці другий, але арбітр відмінив взяття воріт Кеткартом через тоненького офсайду. А міг би і не свистіти, форвард дотримувався лінії. Відзначаємо черговий стандарт біля воріт Росії.

54 хв. Спроби збірної Росії зобразити хоч щось в атаці, виглядають не дуже переконливо. Нагорі все програють потужним захисникам господарів, внизу дуже мало конструктиву. Відчуття таке, що даремно зняв Капелло Алана Дзагоєва.

Північна Ірландія - Росія: Стенограма онлайн трансляції матчу51 хв. А ось і награвся Черишев. П'ять хвилин провів на полі і отримав травму. Змінює його Самедов. Тайм тільки розпочався, а у Капелло вже немає замін. От цікаво, чи будуть господарі лупити росіян по ногах, щоб залишити їх в меншості?

48 хв. Уорд класно прорвався вперед по правому крилу, але втратив м'яч на рівному місці, ніхто не атакував форварда.

Північна Ірландія - Росія: Стенограма онлайн трансляції матчу46 хв. Подвійна заміна! Черишев і Дзюба замість Дзагоєва і Кержакова! Капелло виразно зол, якщо змінює своїх лідерів вже в перерві.

46 хв. Розпочався другий тайм.

45 хв. Перерва!

44 хв. Олександр Кержаков не зміг вирватися з-за спини захисника після дальнього пасу, а потім і зовсім втратив м'яч у простій ситуації.

Північна Ірландія - Росія: Стенограма онлайн трансляції матчу43 хв. А ось і ГООООЛЛ!!! Досягають таки свого господарі. Знову Патерсон опинився в центрі штрафного, але цього разу він завершив подачу толково. 1-0, ведуть північноірландці!!!

41 хв. Ай-ай, момент у господарів. Контратака Північної Ірландії, м'яч потрапив до Уорда метрах в 25 від воріт. Той не роздумуючи влупив по воротах Акінфєєва, і м'яч потрапив у дальню штангу! На щастя для росіян, Мартін Патерсон не встиг зіграти на добиванні.

36 хв. Ледве не провели господарі контратаку, але Уорд віддав неточний пас в центрі.

34 хв. Бистров отримав м'яч на правому краю штрафного і відкинув м'яч у бік Кержакова, Олександру завадили дістатися до м'яча.

32 хв. Уорд промчав по лівому флангу і навісив у центр штрафного Акінфєєва. Було небезпечно, але нападники Сев.Ирландии могли зіграти небезпечніше.

31 хв. Дзагоєв в дотик виводив Кержакова на побачення з Керроллом. Форвард пробив, але захисник в останній момент підставив ногу під удар. М'яч полетів на кутовий.

28 хв. Дві поспіль подачі з флангів на Кержакова закінчилися... нічим для Росії. Захисники щільно опікуються єдиного форварда гостей.

25 хв. Заспокоїлися північноірландці, гра проходить в центрі поля, без загострень. Росіяни намагаються розкрити оборону господарів довгими пасамы, поки не виходить.

22 хв. Росіяни намагалися заспокоїти гру і виманити господарів на чужу половину поля, близько хвилини російська команда комбінувала далеко від чужих воріт, а потім Сергій Ігнашевич наважився на довгу діагональ, після якої м'яч покинув межі поля.

18 хв. Олександр Кержаков готувався провести удар, однак в останній момент поступився право Дмитру Комбарову. Спартаківець не встиг підготувати удар і пальнув у небо.

16 хв. Непогану комбінацію розіграли гості на правому фланзі - аж четверо футболістів взяли участь в короткому розіграші м'яча, а потім послідувала передача на хід Роману Широкову, але центральному хавбеку не вистачило довжини поля.

13 хв. Макгинн вільно прорвався по правому флангу і переадресував м'яч Фергюсону, який тричі намагався пробити з меж штрафної, але спочатку Анюков відважно кинувся під м'яч, а в подальшому пара центральних захисників перекрила кисень ірландцю. Небезпечно було біля воріт Росії.

12 хв. Ох придавили росіяни господарів. За якихось пару-трійку хвилин було три спроби вивести Кержакова на побачення з Керроллом. Однак тяжко, але читають захисники проникаючі передачі півзахисників Росії.

9 хв. Пас п'ятою Файзуліна ледь не реалізував Дзагоєв. Заблокував Кеткарт удар, чим врятував свою команду.

6 хв. Алан Дзагоєв проникаючою передачею через центр виводив Олександра Кержакова на ударну позицію, однак зенітівцу не вистачило стартової швидкості, а Рой Керролл впевнено зафіксував м'яч на лінії воріт.

5 хв. А північноірландці почали непогано. Тримають м'яч, хоч поки і в центрі поля. Не дають розгулятися росіянам.

3 хв. А ось і перший удар у матчі. Це Макгінн зарядив по рамці Акінфєєва. Але дуже далеко від цілі.

1 хв. Денисов і Широков почали з центру поля. Поїхали!

Команди вже на полі. Скоро розпочнеться поєдинок.

На даний момент ці команди зіграли по п'ять матчів. Росіяни здобули в них чотири перемоги і один раз програли. А ось Північна Ірландія все ще не може здобути жодної перемоги, три нічиї при двох поразках. Між командами різниця у дев'ять очок. Очевидно, що сьогоднішні господарі випали з числа претендентів на поїздку до Бразилії і будуть грати для своїх уболівальників. А ось збірна Фабіо Капелло б'ється з Португалією за пряму путівку в Південну Америку. Поки піренейська збірна випереджає росіян на два очки, але і зіграла на два матчі більше. Якщо сьогодні Росія переможе, вона очолить свою групу.