ua en ru

Мережа Reikartz Hotels & Resorts відкриває новий готель в Запоріжжі

Мережа Reikartz Hotels & Resorts відкриває новий готель в Запоріжжі 1 грудня 2011 р. "Reikartz Запоріжжя" знаходиться в самому центрі міста, в живописному місці на березі Дніпра, поряд з центральним пляжем і островом Хортиця. Готель розрахований як на гостей, що приїжджають в місто у справах бізнесу, так і на багаточисельних туристів, котрі відвідують пам'ятки регіону. Згідно європейської класифікації HOTREC, готель "Reikartz Запоріжжя" відповідатиме рівню "3 зірки Superior".

Відразу після відкриття готель запропонує гостям 40 сучасних номерів, обладнаних і оформлених згідно корпоративним стандартам Reikartz Hotels & Resorts. У "Reikartz Запоріжжя" також розташований багатофункціональний конференц-зал на 70 посадочних місць і ресторан, який запропонує гостям традиційне меню мережі. Меню включає страви як європейської, так і української кухні, а також спеціальні блюда, характерні для регіону, в якому розташований готель.

Згідно озвученим раніше планам, до кінця 2011 року в Reikartz Hotels & Resorts планують відкрити також два інших готелі в Східній Україні: у Харкові і Маріуполі.