ua en ru

У сервісних центрах МВС до кінця року можуть розпочати реєструвати зброю

У сервісних центрах МВС до кінця року можуть розпочати реєструвати зброю Фото: Владислав Криклій (hsc.gov.ua)

Також може з’явитися і послуга з реєстрації сільськогосподарської техніки

До кінця 2018 року у сервісних центрах МВС можуть запровадити надання послуг з реєстрації зброї та сільськогосподарської техніки. Про це сьогодні під час відкриття нового сервісного центру МВС у центрі Києва повідомив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, передає кореспондент РБК-Україна.

"До кінця року за підтримки Міністерства внутрішніх справ, я сподіваюсь, що ми доб’ємося і реєстрації зброї, що ці функції перейдуть нам, як вид сервісної послуги", - сказав він.

Також Криклій додав, що до кінця року у сервісних центрах МВС може з’явитися і послуга з реєстрації сільськогосподарської техніки.

Нагадаємо, як повідомляло РБК-Україна, у центрі Києва відкрили новий сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України, де можна від 30 хвилин до 2 годин з вівторка по суботу зареєструвати автомобіль, змінити необхідні дані у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу або ж замінити посвідчення водія. Відкриття сервісного центру за адресою: вул. Миколи Грінченка, 18 відбулося сьогодні, 31 серпня.