ua en ru

У вересні будуть остаточні результати ТСК щодо подій у Мукачево, - БПП

У вересні будуть остаточні результати  ТСК щодо подій у Мукачево, - БПП Фото: Валерій Пацкан

Окремо свої розслідування проводить МВС, ГПУ і СБУ

Члени тимчасової слідчої комісії (ТСК) щодо подій, які відбулися в Мукачево, обіцяють, що повний звіт з розслідування буде готовий у вересні. Про це в коментарі телеканалу "112 Україна" заявив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка", секретар ТСК Валерій Пацкан, повідомляє прес-служба БПП.

"Ми з'ясовуємо дуже вузькі деталі, оскільки багато розбіжностей, після того, як почали отримувати відповідні реакції службових розслідувань різних силових структур, окремо свої розслідування проводить МВС, окремо ГПУ і СБУ", - йдеться в повідомленні.

При цьому він уточнив, що станом на даний момент проходить спілкування з Валерієм Гелетеєм.

"Швидше рішення базуватиметься на тому, що контрабанда була предметом, щоб розпалити ворожнечу між МВС і СБУ, швидше за все для цього використовувалися бійці Правого сектору. Нам стає зрозумілим, що координація між структурами МВС і СБУ відсутня, це в черговий раз підтверджують свідчення і МВС, і СБУ", - уточнив Пацкан.

Також він розповів, що у вересні будуть остаточні результати ТСК.

"Дуже багато питань, які, я думаю, ми до кінця цього тижня з'ясуємо, і ми все ж вийдемо з політико-правового рішення на початок або на середину вересня з кінцевим звітом нашої ТСК", - резюмував Пацкан.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стрілянині в Мукачево передували конфлікти між "Правим сектором" і МВС та СБУ в області.