ua en ru

Сім'я судді Апеляційного суду Києва володіє 11 об'єктами нерухомості, - розслідування

Сім'я судді Апеляційного суду Києва володіє 11 об'єктами нерухомості, - розслідування Фото: декларація (УНІАН)

Суддя задекларував квартиру площею 72 кв. м у Києві і будинок 174 кв. м на околиці столиці

Суддя Апеляційного суду міста Києва Віктор Глиняний задекларував квартиру площею 72 кв. м у київському мікрорайоні Позняки і будинок площею 174 кв. м на околиці столиці. Про це сообщает Віһиѕ.info

Також родичі судді - мати, невістка, колишні дружина і теща володіють шістьма квартирами і трьома будинками.

Молодший син Віктора Глиняного Сергій, який працює заступником начальника інформаційно-аналітичного відділу Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ, у своїй декларації вказав користування квартирою площею 100 кв. м. Зазначено, що квартира належить його бабусі Ольги Онищенко.

Також Ольга Онищенко володіє будинком площею 120 кв. м по вулиці Криничної на околиці Києва - якраз навпроти будинку самого судді Глиняного.

Дружина Сергія Глиняного Юлія, яка працює консультантом у Вищому спеціалізованому суді, в лютому 2015 року отримала в подарунок ще одну площею 54 кв. м квартиру на Позняках.

Старший син Олександр Глиняний очолює слідче управління СБУ Києва та області, а його дружина Марина працює секретарем судового засідання Дніпровського райсуду.

Колишня дружина Віктора Глиняного Людмила володіє будинком на околиці Києва площею 188 кв. м і ще одним невідомої площі в селищі Гора поблизу столиці. Також їй належать дві квартири в мікрорайоні Позняки. Ще дві сусідні квартири у цьому ж будинку записані на 78-річну матір судді Маргариту Глиняну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне агентство з питань запобігання корупції початок перевірку декларацій суддів різного рівня.