ua en ru

Сім'ї загиблих в авіакатастрофі Germanwings судяться зі школою пілотів США

Сім'ї загиблих в авіакатастрофі Germanwings судяться зі школою пілотів США Фото: родичі жертв авіакатастрофи Germanwings знову судяться

80 сімей загиблих стверджують, що компанія АСТА недостатньо ретельно перевірила медичну картку Андреаса Лубіца перед його проходженням тренувального курсу

Родичі жертв катастрофи літака авіакомпанії Germanwings, яка відбулася в минулому році, подали до суду на школу пілотів з США, в якій пілот авіакомпанії проходив навчання. Про це пише Reuters.

"Сім'ї пасажирів літака Germanwings, які загинули в минулому році, коли пілот направив літак на французькі Альпи, подали до федерального суду США на навчальний підрозділ материнської авіакомпанії, Deutsche Lufthansa AG", - йдеться в повідомленні.


Фахівці юридичної компанії Kreindler & Kreindler також повідомили, що склали позов від імені 80 сімей проти компанії "Авіаційний навчальний центр Арізони" (Airline Training Center Inc Arizona, АСТА), де пілот Germanwings проходив тренування.

У своєму позові сім'ї загиблих стверджують, що компанія АСТА недостатньо ретельно перевірила медичну картку Андреаса Лубіца перед тим, як той пройшов тренувальний курс.

Нагадаємо, французькі слідчі оприлюднили звіт про аварію Germanwings.