ua en ru

Секретна служба США затримала біля Білого дому чоловіка, що заявив про закладення бомби

Секретна служба США затримала біля Білого дому чоловіка, що заявив про закладення бомби Фото: США (tweeter.com/radiosvoboda)

Чоловіка затримали біля Білого дому

Співробітники Секретної служби США затримали чоловіка, який заявив про закладення бомби біля Білого дому. Про це йдеться в доповіді департаменту внутрішньої безпеки.

Так, інцидент стався о 9:24 за місцевим часом на Пенсільванія-авеню, біля парку Лафайєтт.

"Чоловік підійшов до патрульного офіцера Секретної служби і заявив, що "залишив вибухівку" в цьому районі", - йдеться в доповіді.

Повідомляється, що чоловік був негайно затриманий і доставлений у відділ поліції, а вулиця перекрита для пішоходів і транспорту. У відділі поліції йому пред'явили звинувачення в загрозі вчинення злочину. Прибулі на місце події сапери і кінологи з собаками обшукали район, але не знайшли жодних вибухових пристроїв. Замість цього вони знайшли мобільний телефон чоловіка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне управління ядерної безпеки Департаменту енергетики (DOE/NNSA) і ВПС США завершили два кваліфікаційних льотних випробування бомби B61-12 на випробувальному полігоні Тонопа в штаті Невада 8 серпня.