ua en ru

Сьогодні верхівка ПР не відчуває настроїв навіть у власній партії, - нардеп від "Удару"

На сьогоднішній день верхівка Партії регіонів не відчуває настроїв навіть у власній партії.

На сьогоднішній день верхівка Партії регіонів не відчуває настроїв навіть у власній партії. Про це на своїй сторінці в Facebook написала народний депутат України від фракції "Удар" Ірина Геращенко

За її словами, Україна "стала країною з найбільшою корупцією, з самим цинічним освоєнням бюджету, самим брехливим урядом, сформованим з "сімейних міністрів".

"Верхівка партії веде себе зверхньо навіть з власною фракцією, а ті, хто говорять про честь і гідність, необхідності реформ, піддаються тиску і публічній обструкції. А радники Президента, замість того, щоб доносити начальству правду про ситуацію в країні і партії - займаються тим, що труять кожного, хто посмів не погоджуватися з таким ставленням і станом речей", - заявила Геращенко.

Крім того, звернула увагу Геращенко і на те, що радник Президента Ганна Герман робить вигляд, що її все влаштовує, в той час як в самій Партії регіонів з'являється все більше людей, які думають про необхідність оновлення партії.

Також Геращенко написала, що Герман, яка в даний час є депутатом фракції Партії регіонів, "виправдовує будь-які дії свого шефа".

Більш того, як зазначила Геращенко, Герман навіть не приховує залежності Януковича від Росії, так як "публічно заявляє, що будь-які рішення уряду він буде вассально приймати тільки після повернення з Сочі".

"Хоча очевидно, що новий технічний та "сімейний" уряд має бути призначено негайно, тому що пограбована сімейним урядом економіка на межі колапсу", - додала депутат.

Нагадаємо, раніше Герман прокоментувала можливість створення в Партії регіонів демократичної платформи, згадавши часи Комуністичної партії Радянського Союзу.