ua en ru

Сьогодні у Лізі Чемпіонів продовжаться ігри п'ятого туру

Сьогодні в Європі буде зіграно ще 8 матчів, у яких багато чого може вирішитися. "Ювентус" прийматиме вдома "Копенгаген" і постарається піти з останнього місця в групі, а "Байєр" буде доводити свою боєздатність у грі проти МЮ.

Сьогодні в Європі буде зіграно ще 8 матчів, у яких багато чого може вирішитися. "Ювентус" прийматиме вдома "Копенгаген" і постарається піти з останнього місця в групі, а "Байєр" буде доводити свою боєздатність у грі проти МЮ.

Група А

Байєр - МЮ
Шахтар - Реал Сосьєдад

Німці зробили досить великий крок на зустріч эвровесні після ігор з "Шахтарем". Але зараз його потрібно підкріпити вдалим виступом проти МЮ. Манкуніанці у разі перемоги, забезпечать собі вихід в плей-офф і серйозно допоможуть "Шахтарю". Але Девід Мойес до цієї гри дуже обережно грав на виїзді, здобуваючи перемоги в домашніх матчах. З одного боку, нічого не заважає МЮ зробити результат сьогодні, з іншого - можна і не напружуватися понад сили.

Група В

Реал - Галатасарай
Ювентус - Копенгаген

Так вже склалося, але "Юве" після п'яти турів займає останнє місце в групі В і може пролетіти повз плей-офф. Щоб змінити ситуацію, підопічним Конте потрібно вигравати у данців сьогодні у турків в наступному матчі. Зробити це буде складно, так як, саме проти цих команд у італійців виникали ігрові проблеми. А "Реал", який забезпечив собі участь в 1/8 ЛЧ, спокійно готується до прийому "Галатасарая". І після 6:1 у першому матчі мало що говорить про якісь шанси турецької команди на "Сантьяго Барнабео". Навіть і без Роналду.

Група С

ПСЖ - Олімпіакос
Андерлехт - Бенфіка

Парижани приймуть "Олімпіакос", який йде на другому місці. І як і в ситуації з "Реалом", гостям мало що світить. ПСЖ зараз демонструє таку міць, що іноді дух захоплює. І якщо греки не встоять в Парижі, цим повинна скористатися "Бенфіка", яка також зобов'язана обігравати "Андерлехт" в гостях. Адже, якщо не вигравати такі матчі, не можна бути гідним участі в плей-офф.

Група D

ЦСКА - Баварія
Манчестер Сіті - Вікторія

Баварці й англійці ще в минулому турі стали учасниками плей-офф Ліги Чемпіонів і зараз можуть граючись брати участь у матчах зі своїми суперниками. Але навіть проти невмотивованої "Баварії" у московських армійців мало шансів. Надто різний клас команд. Як і мало шансів у "Вікторії". Хоча, свої плюси в цій грі є. Коли ще в Плзень приїдуть гравці рівня "Ман. Сіті"?