ua en ru

Сьогодні стартує третій тур групового етапу Ліги Чемпіонів

Сьогодні у Лізі Чемпіонів буде зіграно багато хороших матчів. Третій тур групового етапу завжди був одним з найцікавіших і в цьому сезоні винятку не буде.

Сьогодні у Лізі Чемпіонів буде зіграно багато хороших матчів. Третій тур групового етапу завжди був одним з найцікавіших і в цьому сезоні винятку не буде.

Група Е

Шальке - Челсі
Базель - Стяуа

"Шальке" досить впевнено стартував у Лізі Чемпіонів, але сьогодні для німецької команди буде справжня перевірка боєм - гра з "Челсі". Команда Моурінью після казусу з "Базелем", начебто, прийшла в себе, що відзначила крупною перемогою в Румунії. А у симпатичної швейцарської команди сьогодні є всі шанси, щоб вступити в боротьбу за вихід з групи. Для цього потрібно вигравати у "Стяуа", який у Лізі Чемпіонів, мабуть, виявився досить випадково.

Група F

Арсенал - Боруссія
Марсель - Наполі

У найвеселішій групі турніру пройде напевно самий веселий матч. "Арсенал" прийме "Боруссію". Обидві команди на ходу і обидві люблять атакувати. Так що, на "Емірейтс" буде ще те видовище. Передбачати яке пропаща справа. А ось у другому матчі фаворит більш очевидний. "Наполі" буде не просто, але якщо не вигравати у Франції, то з іншими буде складніше.

Група G

Порту - Зеніт
Аустрія - Атлетико

Для "Зеніту" зараз самий справжній момент істини. Після невдачі в домашньому матчі зі скромною "Аустрією" пітерцям потрібно здобувати очки, якщо вони хочуть вийти з групи не в Лігу Європи. А "Атлетіко" спокійно демонструє перевагу іспанського футболу над усіма іншими. І мало що обіцяє змінити ситуацію і в матчі з аутсайдером "Аустрією".

Група Н

Мілан - Барселона
Селтік - Аякс

Ще один матч з класною афішею відбудеться в Мілані. Велике навряд чи, що обидві команди будуть грати на "всю котушку". Два роки тому вони вже грали в одній групі і в очних матчах між собою більше намагалися влаштувати шоу, ніж перемогти. А от у грі "Селтіка" з "Аяксом" боротьба буде серйознішою. Горді "кельти" не хочуть бути аутсайдером і будуть робити максимум для того, щоб відібрати очки у господарів.