ua en ru

Сьогодні стартує п'ятий тур Ліги Чемпіонів

Іспанські "Атлетико" і "Барселона" вже вирішили питання виходу в наступний етап Ліги Чемпіонів. А от іншим ще доведеться поборотися за це право. Вже сьогодні ввечері це може зробити "Челсі".

Іспанські "Атлетико" і "Барселона" вже вирішили питання виходу в наступний етап Ліги Чемпіонів. А от іншим ще доведеться поборотися за це право. Вже сьогодні ввечері це може зробити "Челсі".

Група Е

Стяуа - Шальке
Базель - Челсі

У цій групі можна сміливо очікувати великої гостинності. У тому сенсі, що господарям сьогодні буде вкрай складно здобути результат. У першому матчі між "Шальке" і "Стяуа" німці розгромили суперника і сьогодні можуть повноцінно довершити почате. А ось "Базелю" буде ще складніше - в першому турі вони виграли на "Стемфорд Брідж", чим розохотили "Челсі", який постарається перемогою в Швейцарії забезпечити собі участь у плей-офф Ліги Чемпіонів.

Група F

Арсенал - Марсель
Боруссія - Наполі

Як і очікувалося, боротьба в цій групі найбільш напружена серед всіх. З чотирьох команд, три претендують на вихід у наступний етап. І при всьому при цьому, того, хто не вийде, буде дуже шкода. На даний момент, у "Арсеналу" і "Наполі" по 9 очок, а минулорічного фіналіста "Боруссії" - 6 балів. Але дортмундці перемогою над "Наполі" повернуть собі хороші шанси на вихід, адже їм залишиться зіграти з "Марселем", який не зміг здобути ще жодної перемоги. Так що, матч "Боруссії" з "Наполі" обіцяє бути дуже і дуже яскравим. Адже німці на вихідних програли "Баварії", за що будуть дуже злими на самих себе.

Група G

Зеніт - Атлетико
Порту - Аустрія

У цій групі все досить просто. "Атлетико" вже забезпечив собі участь в плей-офф. І кому він захоче "допомагати" - це головне питання. Якщо вони дозволять себе обіграти на "Петровському", то фаворитом на отримання другої путівки стане "Зеніт". Якщо пітерці не зможуть здобути результат, то вже далеко не все буде від них залежати.

Група Н

Селтік - Мілан
Аякс - Барселона

Багатостраждальний в цьому сезоні "Мілан" вирушає на знаменитий "Селтік Парк", де грають не за якісь меркантильні виходи в плей-офф, а за честь і гордість. Так що підопічним Аллегрі буде дуже складно. А в матчі "Аякс" - "Барселона" у голландців є невеликий шанс зачепитися за очки. Адже, у каталонців не буде ні мотивації, ні Мессі, який отримав травму.