ua en ru

Сьогодні стартувало голосування в конкурсі PRESSZVANIE

Сьогодні стартувало голосування в конкурсі PRESSZVANIE PRESSZVANIE оцінює кращих журналістів країни вже 12 років

Голосування проходить на сайті конкурсу і триватиме до 14 травня включно

3 квітня почалося голосування в 12-му сезоні конкурсу ділових і суспільно-політичних журналістів PRESSZVANIE. Про це "РБК-Україна" повідомили організатори конкурсу.

Оцінювати номінантів буде Журі конкурсу, до якого увійшли топ-менеджери компаній, фахівці зі зв'язків з громадськістю, редактори видань. Голосування проходить на сайті конкурсу і триватиме до 14 травня включно.

"Вже 12 років PRESSZVANIE оцінює кращих журналістів країни – незважаючи на мінливі політичні та економічні реалії. В цьому році конкурс робить особливий акцент на якості інформації, яку журналісти подають широкої аудиторії – їх матеріали перевіряються і оцінюються на достовірність і об'єктивність. Результати голосування покажуть, хто з сучасних авторів все ще слідує класичним канонам журналістики", - вважає начальник управління по роботі зі ЗМІ Групи Метінвест Володимир Равінский.

Критеріями оцінки матеріалів журналістів є: актуальність і глибина розкриття теми, об'єктивність і точність, майстерність і доступність подачі інформації.

Кожному представнику Журі необхідно проголосувати мінімум за 2/3 учасників в обраній номінації, щоб його оцінки були враховані при підрахунку результатів. Переможці минулого сезону не беруть участь у відповідних номінаціях.

Нагадуємо, що профільні експерти ще можуть зареєструватися у Журі і взяти участь в голосуванні на сайті.

Зазначимо, конкурс PRESSZVANIE – показник лідерства та професіоналізму в журналістиці. Щорічно премія нагороджує кращих ділових та суспільно-політичних журналістів України. Особливістю премії є відкриті оцінки на сайті конкурсу.

Організатор конкурсу: Mainstream Communication & Consulting. Компанії-партнери конкурсу: Смарт-Холдинг Метінвест, ДТЕК, Астерс. Інформаційні партнери: РБК-Україна, Новое время, газета "Бізнес", "Деловая столица", "Власть Денег", "Українські новини", MMR, Depo.ua, програма Перша Шпальта, ЛІГА.net.