ua en ru

На сьогодні у лавах ЗСУ служить 55 тис. жінок, - Порошенко

На сьогодні у лавах ЗСУ служить 55 тис. жінок, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

За словами Порошенка, День захисника України не лише чоловіче свято

На сьогоднішній день у лавах Збройних сил України (ЗСУ) служать 55 тисяч жінок. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву президента України Петра Порошенка на сторінці у Twitter.

За словами Порошенка, День захисника України перестав бути виключно чоловічим святом.

"День захисника України, який ми святкуватимемо завтра, перестав бути святом виключно хлопців. Сьогодні 55 тисяч дівчат служать у лавах ЗСУ", - написав він.

На сьогодні у лавах ЗСУ служить 55 тис. жінок, - Порошенко

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко підписав законопроект №6109 про створення рівних умов і можливостей для служби жінок і чоловіків у Збройних силах України.

Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко розповів, що протягом 2016-2018 років до Збройних сил України на службу за контрактом прийшли понад 130 тисяч осіб.

Крім того, у травні у Міністерстві оборони повідомляли, що у Збройних силах України (ЗСУ) триває будівництво 184 гуртожитків для військовослужбовців-контрактників. "Будівництво 184 житлових комплексів для розміщення 23 тисяч військовослужбовців військової служби за контрактом. Будівництво почалося на територіях військових містечок майже по всій території України - у 21 області", - зазначили у міністерстві.