ua en ru

Сьогодні "Динамо", "Шахтар", "Дніпро" і "Чорноморець" зіграють матчі Ліги Європи

Сьогодні в Європі відбудуться матчі плей-офф Ліги Європи. І звісно, що інтерес українських уболівальників буде прикутим до матчів "Шахтаря", "Динамо", "Дніпра" та "Чорноморця".

Сьогодні в Європі відбудуться матчі плей-офф Ліги Європи. І звісно, що інтерес українських уболівальників буде прикутим до матчів "Шахтаря", "Динамо", "Дніпра" та "Чорноморця".

27 лютого, 20:00
Донецьк, "Донбас-Арена"
Шахтар - Вікторія (перший матч 1:1)
Трансляція на ТРК Україна

Результат першого матчу назвати найуспішнішим не можна. Але і скаржитися на результативну виїзну нічию теж не варто. Все таки, для "гірників" сьогодні буде перший домашній матч у році і бажання перемогти у них буде достатньо.

Саме це і говорив на прес-конференції Мірча Луческу. "Шахтар" буде грати на перемогу, але при цьому постарається не пропустити.

Також відомо, що Ракицького, який отримав дискваліфікацію, замінить Кривцов. А у "Вікторії" повинен вийти на поле другий воротар Болек - Козачик отримав травму в матчі чемпіонату. Також, пропустить гру в Донецьку дискваліфікований Лімберскі.

27 лютого, 22:00
Валенсія, "Месталья"
Валенсія - Динамо (перший матч 2:0)
Трансляція на 1+1

Результат першого матчу практично не залишає шансів киянам на прохід у наступний етап. Але підопічні Блохіна, судячи зі слів, налаштовані дуже рішуче.

Звісно, надії київських вболівальників багато в чому спрямовані на повернення Андрія Ярмоленка. Лідер атаки "Динамо" відбув дискваліфікацію. Як і Дьемерси Мбокані.

Допомогти "Динамо" можуть створити диво і господарі, у яких не будуть грати Фигули, Жонас, Фуего. Але у валенсійців такий доробок, що і не основний склад може його втримати. Так що, киянам доведеться дуже не солодко.

27 лютого, 22:00
Ліон, "Жерлан"
Ліон - Чорноморець (перший матч 0:0)
Трансляція на ТК Футбол 1

У першому матчі одеситів підвела реалізація. І якщо "моряки" не змогли забити практично резерву "Ліона", то сьогодні буде ще складніше. Хоча, "Чорноморець" у Лізі Європи дуже вдало виступає на виїзді і вже давно привчив всіх до сенсацій.

У "Чорноморця" втрати дві - дискваліфікований Рієра і травмований Безотосний. В іншому, варто очікувати той же склад, що грав з "Ліоном" в Одесі.

Хоча, цього разу чекати другого складу від французів не варто. Тренер ліонців Ремі Гард має повну обойму висококласних виконавців. Хіба що, не помічники "Ліону" Гуркюфф і Гонолан.

27 лютого, 22:00
Лондон, "Уайт Харт Лейн"
Тоттенхем - Дніпро (перший матч 1:0)
Трансляція на 2+2

Пенальті у виконанні Коноплянки у Дніпропетровську став переможним для "Дніпра" в першому матчі. І сьогодні на плечі Жені лягає відповідальність вести гру своєї команди в ще більш складному матчі.

На відміну від матчу тижневої давнини, "Тоттенхем" явно посилить свій склад. Адже маючи таких виконавців, як Адебайор, Леннон, Льоріс, потрібно їх використовувати у важких ситуаціях. А сьогоднішній поєдинок близький для "шпор" до неї.

У "Дніпра" великих змін чекати не варто. Все таки, той варіант складу, який грав у Дніпропетровську, показав себе дуже гідно. Але сьогодні треба зіграти ще краще.