ua en ru

Сьогодні "Динамо", "Шахтар", "Дніпро" і "Чорноморець" зіграють перші матчі плей-офф Ліги Європи

Большой футбол возвращается в Украину. Сегодня четыре украинские команды начнут свои официальные выступления в 2014 году. И соперники у наших полпредов серьезные, что обещает много интересного.

Великий футбол повертається в Україну. Сьогодні чотири українські команди почнуть свої офіційні виступи в 2014 році. І суперники у наших повпредів серйозні, що обіцяє багато цікавого.

20 лютого, 20:00
Нікосія, "ГСП"
Динамо - Валенсія
Трансляція на 1+1

У киян точно не з'являться на поле Ярмоленко і Мбокані, які дискваліфіковані. Звісно, така втрата сильно вдарить по атаці "Динамо". Але про те, що українець і конголезець не зіграють, було відомо давно. Так що, у тренерського штабу було достатньо часу, щоб награти до матчу інших гравців.

Не дуже зрозуміло, що з Гармашем, Хачеріді і Ленсом. В таборі "Динамо" говорять про те, що гравці готові. Але в контрольних матчах їм давали менше ігрового часу, як ніби у них є пошкодження. Але правда це чи ні, покаже сама гра.

"Валенсії" точно не допоможуть Руїс, який також дискваліфікований, а також травмовані Пьятті і Ромеу. Але навіть і без них, у "Валенсії" є достатньо гравців, щоб попсувати нерви київським уболівальникам.

Нагадаємо, що цей матч був терміново перенесено в Кіпр, через нестабільну ситуацію з безпекою в Києві. Так що, кияни ще й позбавлені глядацької підтримки.

20 лютого, 20:00
Дніпропетровськ, "Дніпро-Арена"
Дніпро - Тоттенхем
Трансляція на 2+2

"Тоттенхем" прилетів в Україну не самим бойовим складом. У англійців давно прийнято холодно ставитися до Ліги Європи. За словами тренера "шпор" Шервуда, отримали пошкодження Льоріс, Адебайор, Уокер, Леннон, Дембеле, Сандро, Ламела і ще ряд гравців. При чому, є підозра, що до матчу чемпіонату Англії багато хто з них одужають.

Але проблеми англійців - це плюси "Дніпра". Головна проблема дніпрян в тому, що у них була ігрова пауза в два місяці. До кінця осені підопічні Рамоса розігналися дуже пристойно і пауза в чемпіонаті пішла їм явно не на користь.

У "Дніпра" є тільки одне питання за складом - чи зможе зіграти Селезньов. У Жені легке ушкодження, яке може не дозволити йому вийти на поле сьогодні. Але рішення ще не прийнято. Так що, побачимо вже в грі.

20 лютого, 20:00
Одеса, "Чорноморець"
Чорноморець - Ліон
Трансляція на Футбол 1

"Ліон", як і "Тоттенхем", в Україну не привіз частину основи. Що робить завдання "Чорноморця" трохи легшим. Звісно, що одесити і французи "різного поля ягоди", але підопічні Григорчука вже здивували нас в цьому сезоні. Так що, можуть і продовжити це приємне заняття.

З одеських основних гравців, не зможе зіграти тільки Сито Рієра, у якого дискваліфікація. Всі інші живі-здорові. Враховуючи те, що Роман Григорчук завжди дуже скрупульозно вивчає суперників, то до матчу одесити повинні бути готові. Хіба що, може трохи підвести фізична форма. Як ніяк, простий у два місяці - це не жарти.

20 лютого, 22:00
Пльзень, "Штрунцови Сади"
Вікторія - Шахтар
Трансляція на ТРК Україна і Футбол 2

Об'єднаний суперкубок показав усім, що "Шахтар" - одна з найбільш готових фізично зараз команд. При цьому, Луческу явно награвав в Ізраїлі основний склад, який і стоїть сьогодні очікувати в Чехії.

"Вікторія" - суперник дуже непростий. Команда вибила з Ліги Чемпіонів ЦСКА. А в минулому сезоні "Наполі" за два матчі нічого не зміг зробити з чехами. Так що, що "Шахтарю" легко не буде.

Для "гірників" дуже важливо виступити сьогодні показово добре, щоб підтвердити слова свого гендиректора Палкіна про те, що "Шахтар" хоче виграти Лігу Європи.