ua en ru

Scrum Business Conference - міжнародний досвід гнучкого управління проектами поза ІТ

Scrum Business Conference - міжнародний досвід гнучкого управління проектами поза ІТ

Вперше в Україні створена платформа для обміну досвідом використання Scrum поза ІТ сфери. Платформа буде представлена в рамках конференції "Scrum Business Conference", яка відбудеться 28 жовтня.

28 жовтня 2017 року консалтингова компанія Scrum Ukraine проводить Scrum Business Conference спеціально для представників компаній, що працюють поза напрямків IT. Захід організовано в першу чергу для створення сприятливого середовища для активного обміну живим досвідом впровадження та використання Scrum в бізнесі.

Постійні дискусії на тему "Навіщо бізнесу Agile і чи потрібен він взагалі?" говорять про актуальність питання в бізнес-середовищі. На цьому тлі все більше світових та, зокрема, українських компаній вже пройшли Agile-трансформацію.

Відкриває доповідь "Чого ми можемо навчитися у успішних Scrum компаній?" від Олексія Кривицького та Євгена Лабунського (Scrum Україна): "Наша мета – допомагати бізнесу бути ефективним використовуючи Agile інструменти. З нами працюють 4 банки з ТОП-20 банків України. Ми використовуємо системний підхід в Agile трансформаціях і володіємо експертними знаннями про використання Scrum поза ІТ."

У ході конференції буде представлено виступ запрошеного Agile круча-консультанта міжнародного рівня: Andrea Provaglio (Італія). За більш ніж 20-річну кар'єру він працював з організаціями різного масштабу та напрямку. Від невеликих динамічних ІТ-компаній до транснаціональних гігантів. Серед його клієнтів: Barclays Capital (London, UK), Federal Reserve Bank (San Francisco, CA - USA), U. S. Army TACOM (Warren, MI - USA), Procter & Gamble (Cincinnati, OH - USA), Si.mobil (Slovenia), Unicredit Integrated Business Solutions (Italy), Max Mara Fashion Group (Reggio Emilia, Italy) і багато інших.

Тема його доповіді: "Rethinking Agile Leadership". Виступ буде переведено на російську мову.

Між виступами доповідачів гості зможуть задати свої питання в рамках обговорень за круглим столом тим, у кого вже є експертиза і досвід використання Scrum в бізнесі поза IT сфери. Це директори, топ-менеджери та інноватори українських компаній, які вже пройшли Agile-трансформацію або знаходяться на етапі її впровадження - IPLAND, Philip Morris Ukraine, Revival Institute for Future, Flames Group, Competera, Axon partners, B4.TEAM architects і пр.

Основні теми круглих столів та експерти:

● Scrum в продажах від "Philip Morris Ukraine"

● Scrum в бізнесі від "Профпереклад"

● Scrum в медицині і реформи держсектора від "Revival.Institute"

● Scrum креативних командах архітектурного агентства від "B4.Team"

● Scrum в складному бізнес домені від "Competera"

● Scrum IT, холакратия на рівні підприємства від "IPLAND"

● Scrum в бізнесі юриспруденції від "Axon.partners"

● трансформація відділу продажів від "Flames Group"

● Scrum HR відділі, у великій команді від "Together networks"

Обговорення пройде у форматі вільної дискусії. Гості конференції дізнаються, як виглядала ситуація в компаніях до знайомства зі Scrum, історію впровадження, і як компанія функціонує зараз: що змінилося, які є подальші ідеї й експерименти.

Паралельно з круглими столами буде організовано воркшоп: введення в Scrum для бізнес-команд від Scrum Ukraine

Scrum Business Conference надає якісний контент для топ-менеджерів, власників бізнесу, керівників підрозділів, а також, що важливо, можливість всього за один день отримати знання і натхнення для того, щоб продовжувати поліпшувати свої організації і команди

Захід відбудеться 28 жовтня з 10.00 до 19.00 у "DEC Place"

(адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, стор 23б)

Зв'язатися з організаторами можна за телефонами:

+380 68 876 12 61 Ірина

+380 63 810 72 25 Євген

А також по e-mail:

backoffice@scrum.com.ua