ua en ru

Вважаю, що Хацкевичу треба дати ще шанс, - Суркіс

Вважаю, що Хацкевичу треба дати ще шанс, - Суркіс

Президент "Динамо" розповів, що завадило йому звільнити тренера

Президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що не має наміру звільняти головного тренера киян Олександра Хацкевича. Про це повідомляє dynamomania.com.

"Ми другий сезон поспіль не попадаємо в Лігу чемпіонів. В минулому році це можна було списати на те, що Хацкевич тільки прийняв команду. Зараз, знаючи мене, 5-6 років тому я б прибрав головного тренера. Але я бачу яку титанічну роботу проводить Хацкевич з молодими гравцями. Як йому важко прищепити їм футбол, в який він би хотів грати. Я вважаю, що йому треба дати ще шанс. Упевнений, що якщо команда почує його і мене, великі перемоги будуть не за горами", - сказав Суркіс.

Нагадаємо, головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб після вильоту з Ліги Європи від "Лейпцига" (2:3) заявив, що бажає залишити клуб. У зв'язку з наміром наставника з'явилися чутки про його можливе призначення головним тренером київського клубу. Однак після зустрічі з президентом клубу Євгеном Геллером наставник прийняв рішення залишитися.

Також після провального матчу з "Карпатами" (0:2), наставник "Динамо" Олександр Хацкевич натякнув на відставку, але пізніше спростував свої слова.