ua en ru

Тренер "Динамо" Хацкевич має намір подати у відставку

Тренер "Динамо" Хацкевич має намір подати у відставку Фото: Олександр Хацкевич (twitter.com/ukrinform)

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич може завтра подати у відставку

Головний тренер футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич має намір подати у відставку. Про це повідомляє сайт клубу 1927.

Після сенсаційної поразки "Динамо" у домашньому матчі проти "Карпат" з рахунком 0:2, головний тренер прокоментував, що ним було прийняте відповідне рішення.

"Завтра поговоримо з президентом. Я прийняв рішення, яке піде на користь команді та подякував хлопцям за проведений разом час", - повідомив Хацкевич.

Згодом Хацкевич заявив, що його "просто неправильно зрозуміли". В інтерв'ю він повідомив, що просто попрощався з футболістами через паузу в грі збірних.

"Хлопці мене підтримують. Їх підтримка мені дуже важлива. Я їм подякував за той час, що ми відпрацювали, тому що далі час збірних. Потрібно вміти тримати удар. Слава богу, у нас з президентом є взаєморозуміння. Після вдалих або невдалих ігор краще переспимо ніч і потім зв'яжемося", - сказав тренер Динамо.

Нагадаємо, "Динамо" оголосило про підписання датського вінгера Дуелунда. Деталі трансферу поки що не розголошуються, але відомо, що датський новачок буде грати під 99 номером.