ua en ru

У Щастя невідомі кинули гранату у вікно житлового будинку, поранений чоловік, - МВС

У Щастя невідомі кинули гранату у вікно житлового будинку, поранений чоловік, - МВС Фото: запал від гранати

Чоловік отримав контузію і численні осколкові поранення

У Щастя Луганської області вчора, 14 серпня, невідомі кинули гранату у вікно житлового будинку, в результаті чого серйозні поранення отримав місцевий житель. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Луганській області.

"14 серпня до Новоайдарського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вул. Республіканська р. Щастя стався вибух, в результаті чого тілесні ушкодження отримав місцевий мешканець 1972 р.", - йдеться в повідомленні

Співмешканка потерпілого пояснила, що ввечері чоловік прийшов додому в стані алкогольного сп'яніння і почав дивитися телевізор, а вона пішла на вулицю зі своєю собакою. Пізніше у приміщенні стався вибух.

"Під час огляду в приміщенні квартири виявлено що, у віконних рамах відсутнє скло. Недалеко від крісла на підлозі виявлено важіль від запалу з маркуванням "УЗРГМ" і металеве кільце", - повідомили в міліції.

В результаті вибух чоловік отримав численні осколкові поранення і контузію, його відвезли в міську лікарню р. Щастя. Опитати потерпілого виявилося неможливо, оскільки у зв'язку з контузією він перебуває у неконтактному стані.

Даний факт внесено до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 122 КК України "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження". Проводиться подальша перевірка.

Нагадаємо, в результаті вибуху гранати біля моргу у Кривому Розі загинув чоловік, ще двоє отримали поранення.