ua en ru

СБУшник Пісний подав на Парасюка в суд з вимогою відшкодувати моральну шкоду

СБУшник Пісний подав на Парасюка в суд з вимогою відшкодувати моральну шкоду Фото: Володимир Парасюк

Пісний вимагає 100 тис. гривень

Заступник керівника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України (СБУ) Василь Пісний подав до суду на народного депутата Володимира Парасюка з вимогою відшкодувати завдану йому моральну шкоду. Про це йдеться в повідомленні на сторінці громадської приймальні Парасюка в Facebook.

У повідомленні зазначено, що Пісний "вимагає 100000 тис. грн за нанесення моральної шкоди". Найімовірніше, Пісний вимагає від Парасюка 100 тис. гривень.

"Як йдеться у позовній заяві, поширена інформація, а саме інтерв'ю Володимира Парасюка Львівській газеті "Експрес", де Володимир Парасюк перелічив численні злочини генерала, завдала Пісному "душевні й емоційні переживання". Також корупціонер Пісний після прочитаного буде намагатися відновлювати "душевний спокій і рівновагу", - йдеться в повідомленні.

Просимо максимального поширення!Корупціонер і злочинець - заступник начальника головного управління «К» Служби безпеки...

Posted by Громадська приймальня Володимира Парасюка on 10 декабря 2015 г.

Нагадаємо, 19 листопада 2015 року, між членом комітету Верховної Ради України з питань запобігання корупції Володимиром Парасюком та заступником начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василем Писным виникла бійка, в ході засідання комітету.