ua en ru

СБУ затримала на хабарі одного з керівників ДСНС в Одеській області

СБУ затримала на хабарі одного з керівників ДСНС в Одеській області Фото: СБУ

Підозрюваний брав гроші за запобігання перевірок

Служба безпеки України (СБУ) затримала на хабарі одного з керівників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє прес-служба Управління СБУ в Одеській області в Facebook.

"Одного з керівників Одеського Головного управління ДСНС викрили у хабарництві СБУ разом з військовою прокуратурою", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, співробітники спецслужб зафіксували факти систематичного вимагання та отримання зловмисником неправомірної вигоди за допомогу в отриманні дозволів на використання засобів пожежогасіння та запобігання перевірок.

Так, правоохоронці заарештували хабарника і посередника, який безпосередньо отримував кошти від підприємців, отримуючи при цьому наступну частину незаконної виплати у розмірі 10 тис. гривень.

Зазначається, що кримінальне судочинство відкривається за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

#СБУ затримала на хабарі одного з керівників одеського ГУ ДСНС Одного з керівників Одеського головного управління Держс...

Опубліковано Управління Служби безпеки України в Одеській області 2 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Маріуполі (Донецька область) працівниця податкової інспекції була затримана на хабарі у розмірі 100 тисяч гривень. Глава одного з відділів вимагала кошти за підписання угоди про визнання електронних документів і невтручання у подальшу діяльність підприємства.