ua en ru

СБУ затримала сімох "телефонних терористів"

СБУ затримала сімох "телефонних терористів" Ілюстративне фото (kmu.gov.ua)

Зловмисників затримали у Хмельницькій, Миколаївській та Одеській областях

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали сімох "телефонних терористів" в різних регіонах України. Про це йдеться у повідомленні прес-службі СБУ.

Як зазначається, у Хмельницькому затримали місцевого жителя, який "мінував" одну з банківських установ міста. У Миколаївській області затримали чоловіка, який, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, повідомив про підготовку теракту. Ще одного псевдомінера викрили у Дніпрі - неповнолітній зловмисник повідомляв про "замінування" школи. Крім того, в Одесі правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував підірвати мішки з вибуховою речовиною.

Крім того, в Одесі чоловік також повідомляв про мінування гаражу однієї із шкіл міста. Ще один зловмисник повідомляв про "мінування" залізничного вокзалу.

"Ще один анонім "зі стажем" під дією алкоголю погрожував підірвати один із райвідділів поліції (в Одеській області, - ред.). Ним виявився місцевий безхатченко, який уже притягався до кримінальної відповідальності за "мінування" супермаркету, спортмайданчика та Інтернет-кафе", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали двох "телефонних терористів" на території Одеської та Дніпропетровської областей.