ua en ru

СБУ затримала полковника-хабарника із Департаменту контррозвідки

СБУ затримала полковника-хабарника із Департаменту контррозвідки Фото: Служба безпеки України

Це вже сімнадцятий співробітник, затриманий за хабарництво чи за зраду національним інтересам

Під час колегії Служби безпеки сьогодні, 17 вересня, було затримано заступника керівника регіонального підрозділу Департаменту контррозвідки Служби безпеки України (СБУ) за систематичне одержання неправомірної вигоди. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Повідомляється, що слідчі внутрішньої безпеки СБУ та Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України затримали його у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України за матеріалами внутрішньої безпеки спецслужби та проведених у кримінальному провадженні негласних слідчих (розшукових) дій.

"Під час відомчої Колегії Голова СБУ Василь Грицак, у передбачений законом спосіб, за постановою прокурора оприлюднив відеодокази систематичного одержання неправомірної вигоди вказаним офіцером регіонального підрозділу Департаменту контррозвідки", - йдеться у повідомленні.

Голова СБУ зазначив, що це вже сімнадцятий співробітник, затриманий за хабарництво чи за зраду національним інтересам, шпигунство та інші злочини.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали на хабарі чиновницю Рівненської обласної державної адміністрації (ОДА).