ua en ru

СБУ затримала чергового бойовика ДНР

СБУ затримала чергового бойовика ДНР Фото: СБУ (oda.zt.gov.ua)

За даними СБУ, затриманий брав участь у штурмі Донецького аеропорта і захопленні Дебальцевого

Служба безпеки України (СБУ) затримала на лінії розмежування в Донецькій області бойовика "Донецької народної республіки" (ДНР). Про це повідомила прес-служба СБУ в Facebook.

"Правоохоронці встановили, що мешканець Маріуполя у червні 2014 року добровільно приєднався до так званої "інтернаціональної бригади "Пятнашка". Оперативники спецслужби задокументували, що бойовик, зокрема, брав участь у штурмі Донецького міжнародного аеропорту та в лютому 2015 року в захопленні терористами міста Дебальцеве. Співробітники СБУ затримали бойовика у Мар’їнському районі Донеччини при спробі перейти на територію, контрольовану українською владою, для відвідання родичів", - заявили в СБУ.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України затриманому повідомили про підозру в скоєнні злочину.

#CБУ затримала на лінії розмежування бойовика «ДНР» Співробітники Служби безпеки України затримали на лінії розмежуванн...

Опубліковано Служба безпеки України 26 вересня 2017 р.

Нагадаємо, 21 вересня в Луганській області правоохоронці затримали колишнього бойовика "Луганської народної республіки".