ua en ru

На Луганщині поліцейські затримали колишнього бойовика ЛНР

На Луганщині поліцейські затримали колишнього бойовика ЛНР Фото: бойовики на Донбасі (mykolaivka-rada.gov.ua)

За даними правоохоронців, чоловік влітку 2014 року входив до одного з бандформувань ЛНР

У Луганській області оперативники Управління карного розшуку Нацполіції спільно з бійцями Корпусу оперативно-раптової дії затримали 46-річного чоловіка, який раніше був учасником терористичної організації "Луганська народна республіка" (ЛНР). Про це заявила прес-секретар поліції регіону Тетяна Погукай у Facebook.

За даними правоохоронців, чоловік влітку 2014 року входив до одного з бандформувань, яке діяло на території Сєвєродонецька.

"Правоохоронці встановили, що чоловік в пошуках додаткового заробітку добровільно погодився на пропозицію свого товариша та вступив до лав одного з незаконних збройних формувань так званої ЛНР. Кожного дня після роботи затриманий допомагав бойовикам будувати фортифікаційні споруди та блокпости", - написала Погукай.

Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях, що належать затриманому, поліцейські виявили та вилучили документи, які свідчать про його участь в лавах так званої "Армии Юго-Востока" (збройне формування ЛНР).

На Луганщині поліцейські затримали колишнього учасника НЗФ так званої «ЛНР» Поліцейські Луганщини продовжують роботу з...

Опубліковано Татьяною Погукай 21 вересня 2017 р.

Нагадаємо, напочатку вересня біля Станиці Луганської правоохоронці затримали бойовика ЛНР, який півтора року знаходився в державному розшуку.