ua en ru

СБУ затримала наркоугрупування, до складу якого входили працівники Нацполіції

СБУ затримала наркоугрупування, до складу якого входили працівники Нацполіції Фото: вилучені предмети (прес-центр СБУ)

Вилучено наркотики, нелегальну зброю, набої та боєприпаси до неї

У районі проведення антитерористичної операції (АТО) правоохоронці затримали учасників організованого наркоугруповання, до складу якого входили також працівники Нацполіції. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

"Співробітники СБ України вилучили понад тисячу таблеток синтетичних наркотиків та майже два кілограми марихуани, п’ять тисяч доларів, нелегальну зброю, набої та боєприпаси до неї, банківські картки, на які надходили гроші за реалізовані наркотики", - йдеться у повідомленні.

Наркотичні та психотропні речовини продавали мешканцям кількох районів Донецької області. Наркобізнес вели під прикриттям працівників поліції.

"Під час затримання один із зловмисників, керівник підрозділу поліції, стріляв з мисливської рушниці в оперативників спецслужби", - зазначають у відомстві.

СБУ затримала наркоугрупування, до складу якого входили працівники НацполіціїСБУ затримала наркоугрупування, до складу якого входили працівники НацполіціїСБУ затримала наркоугрупування, до складу якого входили працівники НацполіціїСБУ затримала наркоугрупування, до складу якого входили працівники НацполіціїСБУ затримала наркоугрупування, до складу якого входили працівники НацполіціїСБУ затримала наркоугрупування, до складу якого входили працівники НацполіціїСБУ затримала наркоугрупування, до складу якого входили працівники НацполіціїСБУ затримала наркоугрупування, до складу якого входили працівники Нацполіції

Фото: прес-центр СБУ

Нагадаємо, 12 грудня в Полтавській області правоохоронці викрили нарколабораторію, організатори якої постачали канабіс в Росію і країни Європейського союзу.