ua en ru

У Полтавській області викрили міжнародну нарколабораторію

У Полтавській області викрили міжнародну нарколабораторію

Правоохоронці виявили 300 кущів канабісу, 400 саджанців, 5 кілограмів готової для продажу марихуани

У Полтавській області правоохоронці викрили нарколабораторію, організатори якої поставляли канабіс до Росії та країн Європейського союзу (ЄС). Також затримано двох учасників угруповання, передає прес-центр Служби безпеки України.

Співробітники СБУ спільно з поліцією та прокуратурою встановили, що учасники міжнародного організованого наркоугруповання вирощували у регіоні марихуану. Зловмисники орендували складське приміщення, де облаштували нарколабораторію. Наркотик під час перевезення до Росії та країн ЄС зловмисники приховували від митників у запасному колесі.

У Полтавській області викрили міжнародну нарколабораторіюУ Полтавській області викрили міжнародну нарколабораторіюУ Полтавській області викрили міжнародну нарколабораторіюУ Полтавській області викрили міжнародну нарколабораторію

"Під час обшуків у нарколабораторії правоохоронці виявили 300 кущів канабісу, 400 саджанців, 5 кілограмів готової для продажу марихуани та обладнання для її вирощування й зберігання. Кожен кущ "господарі" висаджували в окремі горщики, до яких була проведена спеціальна зрошувальна система. Над рослинами горіли лампи денного світла, як у теплицях та інкубаторах", - повідомили в СБУ.

Наразі оперативники спецслужби проводять слідчі дії щодо затримання всіх членів злочинного угрупування.

Нагадаємо, 9 грудня 2017 року у Черкаській області Служба безпеки України (СБУ) затримала угруповання наркоторговців.