ua en ru

СБУ затримала в Луганській області автомобіль з сотнями мобільних телефонів

СБУ затримала в Луганській області автомобіль з сотнями мобільних телефонів Фото: СБУ

Телефони призначалися адресатам, які перебувають на окупованих бойовиками ЛНР територіях

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) зупинили в селі Райгородка Новоайдарського району Луганської області маршрутне таксі з великою кількістю неоформлених товарів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

"Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили картонні коробки, сумки, в яких перебували сотні мобільних телефонів, зокрема тактичні моделі, з'єднувальні муфти для кабелів розподільних телефонних мереж, автоматичні однофазні стабілізатори напруги. Маршрутка, яка виїхала з Сєвєродонецька, також перевозила гігієнічні засоби на 50 тисяч гривень. Вантаж призначався адресатам, які перебувають на тимчасово окупованих терористами ЛНР територіях", - йдеться в повідомленні.

За словами водія, вантаж він отримав від невідомих осіб на автовокзалі Сєвєродонецька. Слідчими СБУ порушено кримінальну виробництво ч. 2 ст. 258-5 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України спільно з Державною службою фіскальної та прикордонниками блокували вивіз на територію так званої "Донецької народної республіки" великої суми готівки.