ua en ru

СБУ затримала "кримінального авторитета" при передачі наркотиків ув'язненим

СБУ затримала "кримінального авторитета" при передачі наркотиків ув'язненим Фото: злочинця затримали при передачі наркотиків ув'язненим

Злочинець був призначений "наглядачем" в Маріуполі

Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією затримали в Маріуполі "кримінального авторитета" при передачі наркотиків у виправний заклад. Про це повідомили в прес-службі Управління СБУ в Донецькій області.

"Співробітники СБУ спільно з поліцією встановили, що чоловік був "призначений наглядачем" за Маріуполем кримінальними колами Донецької області. Разом з спільниками він обклав даниною місцевих торговців", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, гроші йшли на матеріальну підтримку, зокрема придбання наркотиків для ув'язнених. Оперативники затримали "авторитету" згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України за місцем проживання. Затримання відбулося після організації ним чергової передачі марихуани у виправний заклад.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України. Оперативно-слідчі дії тривають.

У Маріуполі СБУ затримала «кримінального авторитета» при передачі наркотиків до виправного закладу Співробітники Служби...

Опубліковано Управління СБУ в Донецькій області 10 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву голови Національної поліції Сергія Князєва, що правоохоронці видворили 2 "кримінальних авторитетів" впродовж останніх діб.