ua en ru

СБУ затримала ще одного бойовика ДНР

СБУ затримала ще одного бойовика ДНР Фото: СБУ

Тривають оперативно-слідчі дії

Співробітники служби безпеки України (СБУ) затримали ще одного бойовика так званої "Донецької народної республіки" (ДНР). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Служби безпеки України.

"Співробітники Служби безпеки України затримали у Сіверську на Донеччині місцевого мешканця, який під час тимчасової окупації міста приєднався до терористів. Бойовик, поділяючи погляди самопроголошених "республік", у червні минулого року у складі незаконного збройного формування чергував на блокпостах терористів у рідному місті. Він також підтвердив присутність кадрових російських військових на території захопленого Сіверська", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після звільнення міста силами антитерористичної операції чоловік вирішив покинути терористів та залишився у Сіверську, переховуючись у родичів.

"Відповідно до кримінального провадження бойовику буде оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ще один бойовик так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) здався співробітникам Служби безпеки України.