ua en ru

СБУ затримала членів ОЗУ, які планували підірвати стратегічний об'єкт

СБУ затримала членів ОЗУ, які планували підірвати стратегічний об'єкт Фото: СБУ затримала членів ОЗУ, які планували вибух (УНІАН)

Зловмисники мали намір підірвати об'єкт інфраструктури у Житомирській області

Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполицией затримали учасників організованого угруповання, які планували підірвати стратегічний інфраструктурний об'єкт в Житомирській області. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Як повідомляється, злочинці збиралися пограбувати найбільший ювелірний магазин у місті Коростень, і для відволікання уваги поліції одночасно підірвати стратегічне будинок недалеко від міста Коростень.

Вдалося встановити, що угруповання складалося з колишнього розвідинструктора військ спеціального призначення і двох місцевих жителів. Організатором злочину був місцевий кримінальний "авторитет".

Під час обшуків у фігурантів справи співробітники СБУ вилучили речовини для виготовлення саморобних вибухових пристроїв.

altaltaltaltalt

Фото: СБУ затримала членів ОЗУ

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України викрили на Донбасі агентурну мережу, організовану представниками головного розвідувального управління генштабу збройних сил РФ.