ua en ru

СБУ затримала бойовика ЛНР, підозрюваного у вбивстві трьох українських військових

СБУ затримала бойовика ЛНР, підозрюваного у вбивстві трьох українських військових Фото: СБУ затримала бойовика ЛНР, підозрюваного у вбивстві трьох українських військових

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії

Співробітники військової контррозвідки Служби безпеки України спільно з поліцією та бійцями Збройних сил України затримали у Луганській області бойовика так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР), якого підозрюють у вбивстві трьох українських військових під Дебальцевим. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Впродовж жовтня 2014 - березня 2015 року член бандформування "Призрак" брав активну участь у бойових діях проти українських підрозділів. Також зловмисник підозрюється у вбивстві трьох українських військовослужбовців під Дебальцевим у лютому минулого року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Національна поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.260 (участь у діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ затримала бойовика ДНР у Краматорську.