ua en ru

СБУ виявила три схованки зі зброєю у районі проведення АТО

СБУ виявила три схованки зі зброєю у районі проведення АТО Фото: Служба безпеки України

Зброя та боєприпаси передані на зберігання до підрозділів ЗСУ

Служба безпеки України виявила три схованки з військовими засобами ураження у районі проведення антитерористичної операції у Донецькій області. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Так, поблизу н.п. Іванівка Донецької області співробітники СБУ виявили схрон, з якого вилучили реактивну протитанкову гранату РПГ-22, сім гранат РГД-5 і Ф-1 та набої різного калібру.

Також неподалік с. Славне правоохоронці вилучили зі схованки протитанкову керовану ракету (ПТКР), дев’ять пострілів до протитанкового гранатомета, гранату Ф-1, три гранати РГН та більше 2600 набоїв.

Крім того, в одному із закинутих дачних будинків поблизу н.п. Олексієво-Дружківка оперативники спецслужби виявили схрон, у якому знаходилось два фугасних снаряда калібру 122 мм, шість гранат Ф-1 із запалами, тротилова шашка, постріл до гранатомета РПГ-7, кумулятивна граната РГК та більше 1800 набоїв різного калібру.

altФото: боєприпаси

altФото: вилучене зі схрону

Зброя та боєприпаси передані на зберігання до підрозділів Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше СБУ виявила дві схованки з боєприпасами в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.