ua en ru

СБУ порушила справу за фактом обстрілу кабінету Шокіна

СБУ порушила справу за фактом обстрілу кабінету Шокіна Фото: Віктор Шокін

Обстріл кваліфікований як замах

Служба безпеки України (СБУ) відкрила кримінальне провадження за фактом обстрілу вікон робочого кабінету генерального прокурора України Віктора Шокіна ввечері 2 листопада. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Управління державної охорони України.

"Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за статтею 112 Кримінального кодексу України "Посягання на життя державного чи громадського діяча". Проводяться слідчо-оперативні дії з розкриття злочину", - йдеться в повідомленні.

В Управлінні охорони повідомили, що невідомі здійснили кілька пострілів з вогнепальної зброї по вікнах робочого кабінету Шокіна, де в той час проводилась робоча нарада.

Управління державної охорони України вжило невідкладних заходів щодо забезпечення особистої безпеки Шокіна і посилило охорону будівлі Генпрокуратури.

ЗДІЙСНЕНО ЗАМАХ НА ЖИТТЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА УКРАЇНИ2 листопада о 21:50 було здійснено замах на життя Генерального ...

Posted by Управління державної охорони України on 3 ноября 2015 г.

Нагадаємо, 2 листопада близько десятої вечора невідомі обстріляли робочий кабінет генерального прокурора Віктора Шокіна, де той проводив нараду.