ua en ru

СБУ: Столярову вислали з України

СБУ: Столярову вислали з України Фото: Марія Столярова

Столяровій на п'ять років заборонено в'їзд в Україну

Колишнього шеф-редактора телеканалу "Інтер" Марію Столярову вислали з України. Про це у Facebook повідомила прес-секретар Служби безпеки України (СБУ) Олену Гітлянську.

"Російська журналістка Марія Столярова отримала "квиток в одну сторону" і під наглядом співробітників Служби безпеки України залишила територію нашої держави", - повідомила Гітлянську.

Гітлянську повідомила, що перед цим співробітники СБУ провели слідчі дії з Столяровою. "Їх цікавили брудні слова росіянки під час сюжету про Героїв Небесної Сотні. Також у них були питання щодо її перебування на тимчасово окупованих територіях у 2014 році та її ймовірної участі в терористичних організаціях ДНР/ЛНР. Здійснюється системний аналіз і вивчення її повідомлень в соціальних мережах, можуть містити ознаки антиукраїнської пропаганди. Надалі їм буде дана відповідна оцінка", - додала прес-секретар.

Крім того, Столяровій заборонено в'їзд в Україну терміном на п'ять років.

Російська журналістка Марія Столярова отримала «квиток в один бік» та під наглядом співробітників Служби безпеки України...

Опубликовано Гітлянськой Оленой 24 февраля 2016 г.

Нагадаємо, сьогодні Марію Столярову звільнили з посади. Столярова, яка є громадянкою РФ, у прямому ефірі під час недільної передачі "Подробиці тижня" грубо висловилася про загиблих героїв Небесної сотні.