ua en ru

СБУ викрила на хабарі депутата однієї з селищних рад Київської області

СБУ викрила на хабарі депутата однієї з селищних рад Київської області Фото: затримання чиновника (ssu.gov.ua)

На хабарі затримали депутата Коцюбинської селищної ради

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили на хабарах депутата Коцюбинської селищної ради Київської області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України викрили на хабарах депутата Коцюбинської селищної ради у Київській області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, один із депутатів вимагав 50 тисяч гривень на місяць від голови селищної ради Коцюбинського за "забезпечення голосів кількох депутатів для прийняття необхідних рішень".

Крім того, депутат вимагав від чиновника 5 тисяч доларів "за результативне голосування про виділення земельної ділянки під будівництво стадіону в центральній частині селища".

Повідомляється, що в Ірпені (Київська область) після отримання частини хабара у розмірі 7 тис. доларів правоохоронці затримали вказаного депутата та місцевого "громадського" активіста, який виступав посередником.

"Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України викрили...

Опубліковано Служба безпеки України 25 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Київській області на хабарі викрили посадовця ДФС.