ua en ru

СБУ викрила підпільну типографію, яка друкувала фальшиві документи для ДНР/ЛНР

СБУ викрила підпільну типографію, яка друкувала фальшиві документи для ДНР/ЛНР Фото: СБУ викрила підпільну типографію

Типографія виготовляла підроблені документи про освіту, паспорта, види на проживання

У Києві Служба безпеки України (СБУ) викрила підпільну типографію, яка займалася виготовленням підроблених документів для самопроголошених "Донецької/Луганської народних республік", а також російських спецслужб. Про це повідомляється на Facebook сторінці СБУ.

Так, типографія виготовляла підроблені документи про освіту, посвідчення на право управління транспортними засобами, свідоцтва про право власності на авто, паспорта, види на проживання та інші.

"Під час слідчих дій співробітники СБУ, зокрема, виявили фальшиві дипломи про вищу освіту для членів бандформування "МГБ ДНР" Валерія Камініна на прізвисько "Док" та Олександра Галані - "Майор", а також одного з ватажків банди "Прізрак" Леоніда Ковальова на прізвисько "Борець", що перебувають у розшуку, як члени терористичної організації", - йдеться в повідомленні СБУ

Також співробітники СБУ вилучили бланки для виготовлення атестатів і дипломів про вищу освіту, свідоцтв про народження та шлюб, підроблених паспортів, водійських та службових посвідчень, печаток і кліше.

#СБУ викрила підпільну типографію, що друкувала терористам фальшиві документи Підпільну типографію, що друкувала терори...

Опубліковано Служба безпеки України 19 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України викрила злочинну групу, яка підробляла закордонні паспорта та інші документи.