ua en ru

СБУ припинила в Києві контрабанду психотропів

СБУ припинила в Києві контрабанду психотропів Фото: вилучені психотропи (СБУ)

Співробітники спецслужби вилучили 300 грамів метамфетаміну та 5 тисяч таблеток психотропу МДМА

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з прокуратурою і поліцією у Києві перекрили контрабандний канал постачання психотропних речовин з Європи. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Правоохоронці встановили, що зловмисники купували психотропи в одній з європейських країн і рейсовими автобусами доставляли в Україну. Оперативники зафіксували, що один із зловмисників в'їхав в країну з наркотиками через пункт пропуску "Ягодин" на Волині. У Києві його зустрічав спільник, який забезпечував реалізацію наркотиків у регіоні.

Співробітники СБУ затримали двох наркоділків на одному з київських автовокзалів. При огляді багажу правоохоронці виявили 5 тисяч пігулок психотропного препарату МДМА та 300 грамів метамфетаміну. Відкрито кримінальну виробництво за ст. 307 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

altaltaltaltaltaltaltalt

Фото: СБУ

Нагадаємо, раніше на пункті пропуску "Угринів" у Львівській області співробітники СБУ спільно з прикордонниками та митниками задержали двох контрабандистів з партією псевдоефедрину.