ua en ru

СБУ показала відео Лукаш після затримання

СБУ показала відео Лукаш після затримання Фото: Олена Лукаш

Лукаш заявляє, що тиску на неї не роблять

Служба безпеки України (СБУ) показала відео екс-глави Міністерства юстиції України Олени Лукаш, де вона дає коментар стосовно свого затримання. Відео було показано на брифінгу СБУ, передає кореспондент РБК-Україна.

"Мене звуть Олена Лукаш. Сьогодні 5 листопада 2015 р. Я перебуваю в місті Києві і зараз разом із співробітниками контррозвідки Служби безпеки України прямую для дачі пояснень, показань, допит в Генеральну прокуратуру України. Ніякого тиску на мене ніхто не здійснював. Звичайний, нормальний людський розмову з співробітниками контррозвідки, пройшов спокійно, толерантно. Жодних претензій та зауважень у мене до них немає, мої права не порушуються. І зараз я добровільно йду для дачі показань усім правоохоронним органам, які будуть у цьому зацікавлені", - йдеться у зверненні Лукаш.

Нагадаємо, Служба безпеки України (СБУ) затримала екс-міністра юстиції Олену Лукаш. Екс-міністру інкримінують заволодіння шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем державними коштами в особливо великих розмірах.